Ānanti Resort, Residences & Beach Club, prvi rizort (5 zvjezdica) u Crnoj Gori koji se pridružio internacionalnoj hotelskoj grupaciji The Leading Hotels of the World, je luksuzno primorsko odmaralište u Crnoj Gori koje se nalazi direktno iznad najatraktivnijih plaža Budvanskog zaliva, nudeći savršen balans savremenog luksuza i osećaja boravka kao kod kuće, u apartmanima i vilama sa potpuno modernim arhitektonskim stilom i pogledom na Jadransko more.
Više informacija o rizortu možete pronaći putem web stranice: www.ananti.me ili na Instagram profilu @anantiresort.
Ānanti Resort raspisuje oglas za poziciju:
Kuvar (m/ž)
Opis posla:
- Obavljanje radnih zadatak u kuhinji, uz pridržavanje standarda hotela sa ciljem obezbjeđivanja maksimalnog zadovoljstva gostiju;
- Rukovođnje osobljem i koordinacija aktivnosti konkretnog odjeljenja u okviru sektora kuhinje, po nalogu Šefa kuhinje, uz ispunjavanje standarda hotela sa ciljem obezbjeđivanja maksimalnog zadovoljstva gostiju;
- Sarađuje sa Šefom kuhinje i zamjenikom Šefa kuhinje u vezi nabavke hrane i ostalih artikala potrebnih za rad kuhinje;
- Kontroliše operativne aktivnosti odjeljenja i primjenjuje odgovarajuće mjere uštede;
- Brine se da su sve neispravne namirnice pravilno evidentirane i prijavljene glavnom kuvaru i odgovornim licima u računovodstvu;
- Da poznaje i analizira nove potrebe i trendove na tržištu, pomažući Šefu kuhinje u obogaćivanju jelovnika, specijaliteta dana i švedskog stola, istovremeno vodeći računa o tome da detaljno poznaje postojeće jelovnike;
- Da se pobrine da priprema hrane bude brza i efikasna u skladu sa očekivanjima gostiju;
- Da u cilju postizanja maksimalnog zadovoljstva gostiju vodi računa o kvalitetu jela i obezbijedi poštovanje predviđenih standarda njihove pripreme i prezentacije;
- Da se pobrine da se sva pripremljena jela izdaju uz odgovarajuću potvrdu narudžbine;
- Da se pobrine za redovno dopunjavanje švedskog stola;
- Koordinira radom perača posuđa, sa ciljem obezbjeđivanja besprekorne čistoće kuhinje;
- Koordinira besprekornu čistoću i adekvatno obezbjeđenje svih ostava i frižidera;
- Koordinira rad osoblja da u slučaju izostanka pomoćnog osoblja, nadomjesti kratkoročnim radom na sektoru pranja posudja i održavanja kuhinje i pratećih prostorija;
- Pravilno rukuje opremom i mašinama za rad, blagovremeno obavještava nadležne o potrebnim popravkama;
- Brine se da svi zaposleni za koje je odgovoran u potpunosti razumjeju i pridržavaju se pravila i propisa hotela, uključujući i ona koja se odnose na protivpožarnu zaštitu, higijenu, zdravlje i bezbjednost;
- Vodi računa o dobrobiti, bezbjednosti i razvoju zaposlenih za koje je odgovoran, kao i da učestvuje u njihovoj obuci, namjenjenoj savladavanju vještina potrebnih za efikasno obavljanje dužnosti;
- Da u potpunosti razumije hotelski Priručnik za zaposlene i da se pridržava pravila i procedura sadržanih u njemu, uključujući i ona koja se odnose na protivpožarnu zaštitu, higijenu, zdravlje i bezbjednost;
- Da održava visok standard lične higijene i izgleda;
- Osim poslova navedenih u popisu poslova i zadataka, zaposlena se obavezuje da obavlja i druge poslove i zadatke koji u skladu sa propisima i standardima njegovog zanimanja spadaju u djelokrug rada;
- Za svoj rad odgovoran je Šefu kuhinje.
Beneficije:
- Zaposlenje i prijavu radnog odnosa;
- Smještaj zaposlenih ili troškove prevoza;
- Dva obroka dnevno;
- Mogućnost ličnog i karijernog razvoja;
- Rad u dinamičnom okruženju u hotelu sa 5* na obali Jadranskog mora;
- Rad u okviru internacionalne prestižne grupacije The Leading Hotels of the World.
Ānanti Resort, Residences & Beach Club