zaposli.ME je savremena online platforma poslovnih mogućnosti. Osnovana od strane nekolicine entuzijasta koji su prepoznali problem nezapošljenosti kao jedan od gorućih privrednih izazova, platforma je dizajnirana sa ciljem njegovog prevazilaženja kroz najveći izbor otvorenih radnih mjesta i najveću bazu kandidata.
Spajamo ljudski potencijal i poslovne prilike kroz jedinstvenu berzu rada na tržištu Crne Gore, kao i regiona – u skorijoj budućnosti. Usmjeravamo kandidate ka novim poslovnim izazovima, bilo da traže posao, korak dalje u karijeri ili žele da imaju profil u sklopu svog karijernog centra na portalu. Sa druge strane, poslodavcima nudimo podršku u pronalaženju željenog kadra i trudimo se da dobiju odgovarajući, za potrebe svog poslovanja.
Nastavićemo da koračamo krupnim koracima, prateći savremene trendove iz oblasti modernog poslovanja, radeći na kontinuiranom razvoju i modernizaciji platforme, kroz tekovine nove poslovne kulture. 
Danilo Popović / Account manager / co-owner

Danilo je jedan od osnivača portala zaposli.ME. Kada uđete na Facebook, Twitter ili LinkedIn i komunicirate sa zaposli.ME timom - e upravo je on osoba koja sa Vama razgovara iza oficijalnog profila. 
Gaji strast prema radu sa ljudima, usavršavanju i razvoju, što je fenomenalno za naše aktivnosti offline prirode - posjete školama, štandovima, seminarima, forumima i konferencijama.
Networking je nešto na čemu mnogo polaže, pa tako odgovara poziciji Account manager-a, vodeći brigu o klijentima i gradeći zdrav poslovni odnos sa istima.


Anton Jurovicki / Chief Technical Officer / co-owner

Uprkos brojnim obavezama, poslovnim angažmanima mimo portala, Anton predstavlja jednu od osnovnih karika zaposli.ME tima. Osim što je tehnički iza portala, on umnogome doprinosi kreiranju strategije i idejnog marketing rješenja.
Nezavisno od vida komunikacije, Anton je uvijek dostupan i efikasan jer mu angažman oko portala poredstavlja strast i zadovoljstvo.
Kao jedan od kreatora same ideje zaposli.ME, istinski osjeća portal i angažmanom doprinosi razvoju i napretku istog.
 

Stefan Stojanović / Head of creative / co-owner

Kakve boje nosi zaposli.ME logo?

Kakav osjećaj bude te boje?

Kreativac u osnovi.

Stefan Pepi Stojanović


Danica Popadić / Portal administration & analyst

Portal i internet poslovanje zahtjevaju tačnost, preciznost i posvećenost, što su definitivno atributi zahvaljujući kojima se Danica, za vrlo kratko vrijeme, adaptirala i postala dio zaposli.ME tima. Priroda posla koji pokriva, uz veliki broj analiza i upoređivanja statističkih parametara, zahtjeva karakteristike koje Danica posjeduje, što je čini sastavnim djelom tima i jakim stubom poslovanja. U svakom trenutku spremna da izađe u susret i na ispomoć kolegama. Aktivnosti su joj multidisciplinarne, u čemu se odlično snalazi. 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME