zaposli.ME je savremena online platforma poslovnih mogućnosti. Osnovana od strane nekolicine entuzijasta koji su prepoznali problem nezapošljenosti kao jedan od gorućih privrednih izazova, platforma je dizajnirana sa ciljem njegovog prevazilaženja kroz najveći izbor otvorenih radnih mjesta i najveću bazu kandidata.
Spajamo ljudski potencijal i poslovne prilike kroz jedinstvenu berzu rada na tržištu Crne Gore, kao i regiona – u skorijoj budućnosti. Usmjeravamo kandidate ka novim poslovnim izazovima, bilo da traže posao, korak dalje u karijeri ili žele da imaju profil u sklopu svog karijernog centra na portalu. Sa druge strane, poslodavcima nudimo podršku u pronalaženju željenog kadra i trudimo se da dobiju odgovarajući, za potrebe svog poslovanja.
Nastavićemo da koračamo krupnim koracima, prateći savremene trendove iz oblasti modernog poslovanja, radeći na kontinuiranom razvoju i modernizaciji platforme, kroz tekovine nove poslovne kulture. 

Danica Popadić / CEO

Portal i internet poslovanje zahtjevaju tačnost, preciznost i posvećenost, što su definitivno atributi zahvaljujući kojima se Danica, za vrlo kratko vrijeme, adaptirala i postala dio zaposli.ME tima. Priroda posla koji pokriva, uz veliki broj analiza i upoređivanja statističkih parametara, zahtjeva karakteristike koje Danica posjeduje, što je čini sastavnim djelom tima i jakim stubom poslovanja. Aktivnosti su joj multidisciplinarne, u čemu se odlično snalazi. 

Anton Jurovicki / Chief Technical Officer / co-owner

Uprkos brojnim obavezama, poslovnim angažmanima mimo portala, Anton predstavlja jednu od osnovnih karika zaposli.ME tima. Osim što je tehnički iza portala, on umnogome doprinosi kreiranju strategije i idejnog marketing rješenja.
Nezavisno od vida komunikacije, Anton je uvijek dostupan i efikasan jer mu angažman oko portala poredstavlja strast i zadovoljstvo.
Kao jedan od kreatora same ideje zaposli.ME, istinski osjeća portal i angažmanom doprinosi razvoju i napretku istog.

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME