Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Telenor d.o.o.
Rimski trg 4
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn:
Website: http://www.telenor.me/


 
MI TO RADIMO NA NAŠ, TELENOROV NAČIN
 
     Vizija naše kompanije je jednostavna – Telenor želi da bude prvi izbor svojih korisnika kad je u pitanju zadovoljavanje njihovih potreba za informacijama i komunikacijom.
 
Kako bismo olakšali svakodnevni život naših korisnika angažovali smo kompetentne kadrove. To je jedan od najvažnijih pokretača uspjeha naše kompanije u poslovnom svijetu.
 
Za naše zaposlene radna sredina nije samo radni prostor, za nas to je kultura i način rada. Sve to zajedno mi zovemo Telenorov način rada, što je i vodič i inspiracija za sve naše zaposlene, u ostvarivanju kompanijske vizije. Napravili smo radno okruženje koje u potpunosti reflektuje naše vrijednosti i postavlja nove standarde radne kulture, kako bi doprinos radu i iskustvo u radnom okruženju podigli na novi, veći nivo. Telenor sa svojim zaposlenima gradi partnerski odnos, što podstiče jačanje kulture visokog doprinosa radu i njeguje kulturu razvoja naših zaposlenih.
 
Ukoliko želite da doživite iskustvo rada u jedinstvenom, dinamičnom i inspirativnom međunarodnom okruženju, koje svaki dan stimuliše kreativnost i  nudi nove mogućnosti za učenje i profesionalno usavršavanje, pogledajte koja su radna mjesta u Telenoru trenutno slobodna i pošaljite nam prijavu.

Pоslоvi: Telenor d.o.o.

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME