Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Wash & Dry
Velise Mugose
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn: 067/ 00 60 60
Website: www.veseraj.net


 
Wash and Dry doo. Podgorica je kompanija koja se bavi održavanjem higijene tekstila i distribucijom profesionalne opreme za vešeraje.

Wash & Dry je generalni zastupnik svetskog brenda u proizvodnji profesionalne opreme, Speed Queen USA. Riječ je o kompaniji sa neporecivim, istoriski dokazanim performansama i pouzdanošću. Ulaganjem u Speed Queen opremu postajete član globalne mreže koja pruža sveobuhvatnu uslugu i podršku. Sertifikovani distributeri Vam mogu pomoći u svakom aspektu opremanja vešeraja, od konsaltinga pri planiranju, projektovanja, podrške, servisa i održavanja opreme.
Dočekajte spremni predstojeću sezonu, opremite ili dopunite postojeće kapacitete sa nekom od mašina iz naše ponude. Poluprofesionalni program visokog kvaliteta idealan je za manje hotele, motele, spa centre, restorane, kinike... a profesionalna oprema kao najbolje rješenje za velike hotele, bolnice, vrtiće, samousužne vešeraje, farmaceutsku imesnu industriju. Tu su Speed Queen mašine za pranje sa viskokom i niskom centrifugom, efikasne sušare (spratni modei za uštedu prostora, valjci za peglanje a ponudu dopunjuju Italijanske Rotondi Group prese i profesionalne pegle.
Po izboru opreme dobijate servis od strane sertifikovanih majstora, izlazak u najkraćem roku, originalne rezervne djelove i  mogućnost izbora garancije.
Stojimo Vam na raspolaganju za sva eventualna pitanje, prezentacije, preporuke i svaki vid poslovne saradnje.

Pоslоvi: Wash & Dry

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME