Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

"Protector MNE" DOO
27.mart bb,
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn: +38267 000 416
Website: www.protectormne.me


 
PROTECTOR MNE D.O.O. osnovano je u februaru 2014.godine, sa sjedištem u Podgorici. Naša osnovna djelatnost obuhvata pružanje usluga fizičko tehničkog obezbjeđenja, što podrazumijeva zaštitu objekata od provala, krađa i drugih aktivnosti, kao i zaštitu lica koja se u njima nalaze.
Sigurnost naših klijenata nam je na prvom mjestu. Vršenjem poslova u okviru naše djelatnosti pružamo našim klijentima sigurnost koja im omogućava nesmetano funkcionisanje u domenu njihovog poslovanja. Pri tom, striktno se pridržavamo poštovanja važećih propisa, standarda i zakona koji spadaju u domen zaštite ljudi i imovine, kao i poslovne prakse. Primjenjujemo najmodernije metode, tehnike i procedure u radu. Imamo za cilj izgradnju i njegovanje dugoročne saradnje sa našim klijentima i garantujemo im apsolutnu diskreciju i lojalnost. U svakom momentu nastojimo da opravdamo ukazano povjerenje.
Usmjereni smo ka kontinuiranom rastu, povećanju vrijednosti, usavršavanju u tehničkom i organizacionom smislu, poboljšanju efikasnosti i efektivnosti sistema upravljanja. Garantujemo kvalitet naših usluga i pri tome se vodimo osnovnim vrijednostima, kao što su poštenje, spremnost, uslužnost. Trudimo se da našim poslovanjem ostvarimo pozitivan doprinos cijelom društvu.
Sprovodimo i poštujemo sledeće principe sistema kvaliteta:
-usredsređenost na klijente,
-sticanje i učvršćivanje poslovnog povjerenja kod postojećih i potencijalnih klijenata,
-povećanje zadovoljstva klijenata,
-poboljšanje poslovne sposobnosti i produktivnosti,
-postojanje i održavanje nivoa kvaliteta usluge,
-osvajanje novih i povećanje udjela na postojećem tržištu,
-timski rad i uključenje kreativnih sposobnosti zaposlenih i dr.

Pоslоvi: "Protector MNE" DOO

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME