Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Veb Centar d.o.o.
Dobrota 174
Kotor,Crna Gora

Теlеfоn: 067235558
Website: http://www.webcenter.me/


 
Veb Centar d.o.o., sa sjedištem u Crnoj Gori,  vodeća je firma za veb dizajn, grafički dizajn i Internet konsalting,  usmjerena na stvaranje posebno kreiranih veb rješenja, prilagođenih za postizanje željenih rezultata na planu Internet marketinga.
 
Za kreacije Veb Centra zaslužan je internacionalni tim profesionalaca, angažovanih u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Srbiji i Crnoj Gori, koji se bave izradom ličnih i poslovnih Internet prezentacija, portala, internet marketingom i konsaltingom, optimizacijom sajtova za pretraživanje, grafičkim dizajnom i organizacijom prodaje putem interneta.
 
Svaka vrijedna poslovna ideja dobija krila lansiranjem profesionalno dizajniranog veb sajta. Internet je redefinisao načine obavljanja poslovnih transakcija, a vaš veb sajt predstavlja kapiju ka ovim poslovnim šansama.
 
Autentično onlajn prisustvo je postalo nezamjenjivi imperativ, od izuzetnog značaja za svakog privrednog subjekta pa i za vas, ukoliko vam je cilj da konkurišete za dominantnu poziciju u vašoj privrednoj grani. Nije važno samo prezentovati poslovnu strategiju kompanije kroz veb sajt, već je podjednako važno uključiti potencijalne korisnike i partnere u razgovor.
 
Zato Veb Centar svojim klijentima nudi „poslovno-centričnu“ grupu rješenja koja pomažu da se svaki subjekat usmjeri ka tome da postane lider u svom segmentu poslovanja.

Pоslоvi: Veb Centar d.o.o.

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME