Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Paneleven doo
Avda Medjedovica 122
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn: 069303125
Website: www.paneleven.com


 

Profil Kompanije

Nakon 30-o godišnjeg iskustva u uvozu i izvozu, Predrag Ljujić osnovao je Paneleven d.o.o u Julu 1994.

Paneleven posluje prvenstveno u centralnoj i istočnoj Evropi i bivšem Sovjetskom Savezu, otvarajući ova tržišta našim klijentima uprkos različitoj kulturalnoj i biznis etici.

Od 1994, Paneleven se proširio i trenutno posjedujemo predstavništva u Londonu - Velika Britanija, Beogradu - Srbija, Podgorici - Crna Gora, Banja Luci - Bosna i Hercegovina sa stalnim planom za širenje. Takođe imamo i široku mrežu biznis kontakata u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Biznis aktivnosti: Mi razumijemo i borimo se sa poteškoćama koje muče internacionalni biznis u ovom regionu, uključujući:

  1. 1. Različitu filozofiju biznisa
  2. 2. Komplikovanu birokratiju i regulativu
  3. 3. Potreba za posjedovanjem kontakata kako bi se ušlo na tržište

Naša kompanija je specijalizovana za cross-border marketing, distribuciju, razvoj projekata i integraciju softvera uspostavljajući dugoročne veze sa ključnim kompanijama na tržištu regiona.

Naše znanje o, i kontakti u zemljama bivše Jugoslavije, Češke i Slovačke, Poljske, Bugarske , Rumunije i Rusije omogućava nam da obezbijedimo kompletnu i porfesionalnu uslugu integracije rješenja za proizvodnju kartica u ovim regionima.


Pоslоvi: Paneleven doo

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME