Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

La Roche
/
Tivat,Crna Gora

Теlеfоn: /
Website:


 

Hotel La Roche je 5* Boutique Hotel koji se nalazi u Tivtu. Na idealnom mestu, 3km od internacionalnog aerodruma Tivat, 150 metara od luxuznog komplexa Porto Montenegro, na gradskom setalistu I na samoj obali sa licnom plazom.

Ovaj raskosni hotel izgradjen u klasicnom stilu sa izuzetno konfornih devet apartmana dizajnirani da impresioniraju I najzahtevnije goste. Svaki apartman je luxuzno opremljen, sa sopstvenim balkonom I pogledom na more.

Gostima su na raspolaganju spa centar koji sadrzi tursko kupatilo, saunu, masazu, kao I otvoren bazen koji se nalazi na krovu hotela sa prelepim pogledom na zaliv. Koktel Bar koji je rezervisan samo za goste hotela I vlasnike membership kartice.

Internacionalni a-la-carte restoran sa prosirenom ponudom jela od mesa, sa fokusom na prirodne I organske sastojke. Specijalno kreirana vinska lista da upotpuni I zadovolji sve ukuse.

Elegantno opremljen Caffee Bar sa selekcijom raznih prirodnih sokova, kafa, cajeva, kolaca, sladoleda…

Privatna plaza sa impresivnom selekcijom alkoholnih I bezalkoholnih koktela I ljubaznim osobljem koje svaku zelju gosta pretvara u realnost.

 

Pоslоvi: La Roche

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 2

Tivat
Menadžer recepcije i prodaje hotelskih kapaciteta Primarne odgovornosti: -Prodaja hotelskih...
Datum postavljanja oglasa: 16.02.2021
Tivat
SOBARICA  (M/Ž) Broj izvršilaca: 1; Radno vrijeme: Puno; Radno iskustvo: minimum 2...
Datum postavljanja oglasa: 12.02.2021
 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME