Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

KAVARIC GROUP DOO
Cetinjski put bb
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn:
Website:


 

Kompanija “Zećanka “ d.o.o osnovana je 1995. godine kada je kao porodična firma otvoren mali salon namještaja “Agroturs” d.o.o na svega 130 m2. Nekada mala firma danas gigant na crnogorskom tržištu namještaja, prešla je naporan put na putu svog cilja. Danas se kompanija "Zećanka" d.o.o. svrstava u rang velikih preduzeća. Kompanija danas posjeduje dobro razvijenu sopstvenu infrastrukturu i zapošljava oko 100 radnika. 
Trenutno u svom vlasništvu posjeduje: dva maloprodajna objekta u Podgorici , jedan u Kotoru,I jedan u Ulcinju na ukupno 15000m2 sto nas čini apsolutnim liderima u ponudi namještaja u Crnoj Gori. Nastojimo ići u korak sa vremenom i potrebama potrošača pružajući im kompletnu uslugu i bogat asortiman proizvoda. Uz namještaj kao osnovnu djelatnost posjedujemo veliki izbor rasvjete i dekoracija. 
U svom poslovanju opredijelili smo se za kvalitet kao radnu kategoriju koja predstavlja filozofiju i praksu istovremeno. Unapredjenje kvaliteta usluge u skladu sa principima i zahtjevima našeg mendžment tima je zadatak i odgovornost svih zaposlenih na svim nivoima. Obavljanje poslovnih zadataka na dobar i kvalitetan način u skladu sa zahtjevima naših kupaca, zadatak je svih zaposlenih. Mi prepoznajemo potrebe tržišta koje nameću posvećenost klijentu, kvalitetnu i brzu uslugu i što potpuniju ponudu. Ljubazan pristup svakom klijentu, brzina usluge i fleksibilnost, osnovni su postulati našeg poslovanja koji omogućavaju komparativnu prednost nad konkurencijom i opravdavaju povjerenje klijenata. 

 

Pоslоvi: KAVARIC GROUP DOO

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME