Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Euro dom d.o.o. Jysk Montenegro

Crna Gora

Теlеfоn: 020 240 208
Website:


 

JYSK je međunarodni maloprodajni lanac koji prodaje ”sve za kuću”, a koji je i dalje u vlasništvu svog osnivača, Larsa Larsena, koji je poznat širom Danske kao vodeći trgovac koji uvijek ima ”odličnu ponudu”.

Godine 1979, kada je otvorio svoju prvu prodavnicu u Danskoj u drugom najvećem danskom gradu Arhusu – gdje se i dan danas nalazi - Larsen je imao velike ambicije, iako nikada nije zamišljao kojom brzinom će rasti njegov biznis. Larsen je nastavio sa otvaranjem nekoliko uspješnih JYSK Sengetøjslager (originalni naziv prodavnice do 2001.) prodavnica na raznim lokacijama širom Danske, a 1984. je otvorio svoju prvu prodavnicu van granica zemlje, u susednoj Njemačkoj.

Danas JYSK grupacija oko 2.300 prodavnica u sledeće 41 zemlje širom svijeta: Danska, Norveška, Švedska, Finska, Poljska, Češka, Slovačka, Mađarska, Holandija, Nemačka, Austrija, Švajcarska, Francuska, Grenland, Farska Ostrva, Island, Letonija, Litvanija, Estonija, Ukrajina, Bugarska, Kazahstan, Kanada, Rumunija, Velika Britanija, Slovenija, Makedonija, Hrvatska, Italija, Španija, Bosna i Hercegovina, Kina, Srbija, Jermenija, Crna Gora, Grčka, Singapur, Albanija i Vijetnam.

Godišnji promet iznosi 2,9 milijardi evra. Rast je stabilan i kontrolisan i ima ukupno 20.000 zaposlenih.


Pоslоvi: Euro dom d.o.o. Jysk Montenegro

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME