Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Trony Network D.O.O.
Skaljari 102
Kotor,Crna Gora

Теlеfоn: 069 283 941
Website:


 
Trony Computers je osnovan i počeo sa radom 2002. godine u Kotoru. Veoma brzo, Trony se kvalitetom svojih usluga i proizvoda izdvojio od konkurencije i ustalio na samom vrhu tržišta informacionih tehnologija u Crnoj Gori. Zbog konstantnog rasta i razvoja početkom 2008. Godine, šest godina nakon osnivanja firme, rođen je Trony Networking Team. Trony Network   se bavi razvojem i implementacijom savremenih riješenja mrežnog video nadzora, IP telefonije, mrežama podataka i razvojem i implementacijom rješenja iz oblasti IT infrastrukture uopšte, kao i održavanjem kompleksnih informacionih sistema. U sklopu firme posluje i servis računara, potrošačke elektronike i prateće opreme.
 
Poslovnu filozofiju Trony Networking Team-a čine tri ključna koncepta: Integritet, briga o klijentu i inovacija. Naša poslovna filozofija iznad svega stavlja važnost povjerljivog i bliskog odnosa sa svojim klijentima, zaposlenima i partnerima. Takođe ona nas obavezuje da na tržištu obezbijedimo prisustvo najsavremenijih riješenja i usluga iz oblasti IT-a.
 
Vizija Trony Networking Team-a je da ojačamo svoju lidersku poziciju na tržištu Crne Gore i iskoristimo svoje resurse i kadar i proširimo sferu svog djelovanja izvan okvira naše zemlje. Težimo ka ujedinjenu svih ključnih aspekata poslovanja, od bezbijednosti, preko brzine, dostupnosti podataka i mobilnosti zaposlenih u jedan sveobuhvatan i nadasve siguran i pouzdan sistem.
 
Kao kompanija svjesni smo svojih obaveza prema široj društvenoj zajednici i odgovornosti za razvoj lokalne sredine u kojoj djelujemo. Stoga rado i često učestvujemo u različitim humanitarnim i dobrotvornim akcijama, pomažemo onima kojima je pomoć neophodna, kontinuirano podstičemo aktivnosti na zaštiti životne sredine.

Pоslоvi: Trony Network D.O.O.

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME