Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

TIFFANY PRODUCTION DOO
Marka Miljanova 13
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn: +38162489287
Website:


 
o7 različiTiffany Production je porodična kompanija osnovana 1982. godine u Čačku. Naša kompanija je 1995. godine registrovala svoju marku, što je značilo početak proizvodnje i lansiranje brenda Tiffany Production. Od 2006. godine Tiffany Production brend je prerastao u brend TFY, i od tada se plasiramo i promovišemo pod tim imenom. Tokom dugogodišnjeg putovanja razvijamo proizvode namenjene ženama i muškarcima sa izgrađenim stilom, onima koji su u potrazi za kvalitetom, udobnom i modernom garderobom koja ističe jedinstven stil i karakter i prati najnovije svetske tendencije, čime postajemo jedan od vodećih i prepoznativljih proizvođača u tekstilnoj industriji Srbije i šire. 
Danas se naši proizvodi TFY brenda distribuiraju kroz više od 70 maloprodajnih objekata, na 7 različitih tržišta. TFY brend je prisutan putem distributivne mreže u mono- i multibrend prodajnim objektima. Poslujemo putem lanaca svojih maloprodajnih objekata, sistema franšize, kao i veleprodajnih partnera. 
Kada je u pitanju koncept naših kolekcija Tiffany Production ima uspešan i kreativan tim, poznate i iskusne dizajnere, ujedinjene na istom zadatku, da promovišu stil, modu i kvalitet namenjen ženama i muškarcima. TFY brend na tržište plasira četiri glavne kolekcije, kao i nekoliko specijlanih mini kolekcija. Svaku od ovih kolekcija dopunjuje prateći program, odnosno kolekcija accessories.tih tržišta. TFY brend je prisutan 

Pоslоvi: TIFFANY PRODUCTION DOO

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME