Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Ljetopis d.o.o.
Podgorica
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn: 020/633-597
Website:


 

Osnovna djelatnost društva je trgovina na veliko i malo kancelarijskim materijalom, školskim priborom, biro-opremom, poslovnom galanterijom, kao i ostalom robom široke potrošnje vezane za ovu granu trgovinske djelatnosti.

Firma “Ljetopis” d.o.o. pruža i usluge vezane za promotivne aktivnosti naših klijenata (štampa raznih formata, gravura, tampon štampa…).

“Ljetopis” d.o.o. neprekidno prati dešavanja i vrši istraživanja tržišta, usavršavajući svoju paletu proizvoda na osnovu potražnje.

Direktni smo uvoznici robe koju nudimo svojim kupcima. Preko 90% proizvoda sa našeg lagera su porijeklom iz zemalja EU, što svjedoči o kvalitetu istih. Robu koja je domaćeg porijekla dobavljamo od provjerenih proizvođača, koji u ovoj oblasti imaju dugogodišnju tradiciju.

Imamo kvalitetnu poslovnu saradnju sa velikim brojem kupaca na teritoriji Crne Gore, a redovni smo snabdjevači državnih i opštinskih organa, poslovnih banaka, drugih veleprodaja, ostalih knjižarskih mreža i velikog broja krajnjih korisnika robe iz našeg prodajnog asortimana.

Prepoznatljivost imena firme, pedesetogodišnja tradicija i ostvareni promet dovoljno govore u prilog tome da spadamo u red najkvalitetnijih ponuđača za robu u ovoj oblasti trgovine.


Pоslоvi: Ljetopis d.o.o.

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME