Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Yugrafic
http://www.yugrafic.com/
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn: 067/ 00 60 60
Website:


 
Preduzeće YUGRAFIC je osnovano prije 23 godine sa svrhom pružanja usluga grafičkog dizajna, pripreme za štampu i štampe, kao takvo je prva privatna štamparija u Crnoj Gori. Što se tiče štampe pokrivamo tehnike ofset, digitalne i sito štampe. Takođe radimo zlatotisak, suvi žig i ricovanje, a možemo da vam ponudimo i hologramsku zaštitu. 

U našem sastavu imamo 10 edukovanih i iskusnih profesionalaca iz različitih domena rada, koji su dugogodišnjim sarađivanjem u mnogim prilikama na velikom broju projekata izgradili renome preduzeća YUGRAFIC, koji u Crnoj Gori važi za kvalitetnu, efikasnu, preciznu i tačnu štampariju. U skladu sa tim, možemo da odgovorimo efikasno i efektivno na potrebe i zahtjeve naših klijenata i svaki njihov razuman zadatak.

Imamo uvijek zadovoljstvo da našim klijentima ponudimo profesionalne usluge u slučaju kada njihove ideje zahtijevaju kreativan, gotovo personalan pristup, inovativna rješenja i visoko-kvalitetnu implementaciju, što nam oni i uzvraćaju - svojom konstantnom i dugogodišnjom saradnjom. 

Pоslоvi: Yugrafic

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME