Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

ETG Grupa d.o.o.
8. Marta 36
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn:
Website: http://www.etggrupa.me/me


 

ETG Grupa

Fokusirani smo na mogućnosti, pretvaramo potrebe u razvojne prilike.

 

ETG Grupa, od svog osnivanja 1997 godine, pronalazi rješenja i olakšava poslovanje svojim klijentima kroz visok kvalitet usluga i proizvoda koje im pruža. Sa preko 50 zaposlenih ETG Grupa je među liderima u pružanju usluga visokog kvaliteta po najboljoj cijeni.

 

ETG je kompanija specijalizovana u projektovanju, project managment-u, izvodjenju radova za pojedine faze gradnje, gradnju po principu “ključ u ruke”, isporuku vrhunske opreme, energy management, facility managment, te uslugu redovnog i preventivnog održavanja.

 

O budućnosti, znamo jedino da će biti drugačija. Posvećeni smo novim tehnologijama i njihovoj primjeni u izgradnji energetski efikasnih objekata.  Naš EDU Centar , prvi je centar u Regionu koji sa edukativnim aktivnostima čini nove tehnologije građenja dostupne svim zainteresovanim klijentima.  Imperativ nam je očuvanje Planete kroz postizanje visokog stepena iskorištenosti energija iz obnovljivih izvora.

 

ETG Grupa je porodični biznis sa naglašenom profesionalnošću, te pouzdanim i humanim pristupom našim klijentima.

Vođeni smo i motivisani činjenicom, da je profit premija za preuzeti rizik. U svemu što radimo imamo društevnu odgovornost prema zajednici u kojoj poslujemo.


Pоslоvi: ETG Grupa d.o.o.

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME