Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Agrocentar
Vojislavljevića 39, Zabjelo,
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn: +382(0)67 320 672
Website: http://www.agrocentar.me


 
Preduzeće AGROCENTAR DOO osnovano je 1. septembra 1994. godine u Podgorici kao privatno preduzeće. Kasnijom transformacijom preduzeće je preregistrovano u Društvo sa ograničenom odgovornošću članova.
Danas program preduzeća uspješno obavlja oko 20 zaposlenih radnika različite kvalifikacione strukture, gdje skoro 40% čine radnici visoke stručne spreme.
Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina specijalizovanih poljoprivrednih proizvoda na veliko i malo. Strukturom ponude zadovoljavamo potrebe svakog domaćinstva. Preduzeće raspolaže sa jednim magacinsko-distributivnim centrom za veleprodaju u Podgorici, kao i sa dva maloprodajna objekta u Podgorici i Golubovcima.
Dugoročno opredijeljeni za zadovoljenje zahtjeva, potreba i očekivanja kupaca uz najoptimalniji odnos kvaliteta i cijene proizvoda i usluga, stalan razvoj potencijala i zadovoljstva zaposlenih pravilnom motivacijom, obukom, usavršavanjem, održavanjem i unapređenjem dobrih odnosa sa dobavljačima uz uredno izmirivanje obaveza, preduzeće ostvaruje konstantan rast i razvoj i od dana svog osnivanja postaje lider u oblasti agrotrgovine na teritoriji Crne Gore.

Pоslоvi: Agrocentar

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME