Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Magic Land d.o.o.
Mall of Montenegro
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn: 069102 469
Website:


 

 

Preduzeće “Magic Land” DOO je osnovano 01.11.2010. godine, a nosilac biznisa je G-đa Aleksandra Folić.

Misleći na budućnost mladih generacija, Investitor se odlučio da iskoristi svoje pedagoško obrazovanje i radno iskustvo za otvaranje igraonice za djecu, jedinstvene kako u Podgorici, tako i u Crnoj Gori. Početak rada se vezuje za otvaranje Mall of Montegro, šoping centar u samom centru Podgorice, površine od 15.000 kvadratnih metara,  mjesto je koje godišnje ostvari skoro tri miliona posjeta zahtjevnih kupaca, koji su već nekoliko godina više nego zadovoljni onim što se nudi u ovom atraktivnom prostoru.

Baš u ovom objektu, otvorena je kreativna radionica za djecu predškolskog uzrasta i školaraca, obzirom da je izuzetno zdravo i korisno da Vaše dijete razvija kreativne mogućnosti.

Pored profesionalnog i posvećenog ljudstva koje se stara za Vaše dijete dok je u igraonici, što vidimo kao najbitniji segment organizacije, Magic Land nudi ekskluzivni prostor na 330 metara kvadratnih, sa zasebnim prostorijama za proslavu rođendana Vašeg djeteta.

Čekaju Vas najveća trompolina u gradu, brod lavirint, odvojeni kutak za bebe i ono što specijalno naglašavamo jeste odvojeni toaleti za dječake i djevojčice, kao specijalna prostorija za mame da presvuku ili podoje dijete.

Dakle, glavna aktivnost firme jeste igraonica i rođendaonica , a kao dio ponude se nude časovi stranih jezika za djecu, dopunska nastava, kreativna i likovna radionica.

S obzirom na veoma uspješan start u Mall of Montegro tokom kojeg su prevaziđena očekivanja menadžmenta po broju posjeta, ujedno i ostvarenog prihoda, Investitor se odlučio da uđe u novu investiciju i kreditno zaduženje koje bi se odnosilo na otvranje novog objekta sa proširenjem ponude, u drugačijeg stila prateći nove trendove .

Realizacijom nove investicije, Investitor planira stavljanje u funkciju poslovnog prostora iz tri dijela, koji je vlasništvo osnivača, G-dina Miloša Folića I koji je kupljen iz sopstvenih srestva, a koji će predstavljati širenje usluge I poslovanja preduzeća u novoj igraonici “MAŠTA”. Dakle, grad Podgorica će dobiti pravi centar za djecu, koji neće predstavljati samo mjesto gdje će se djeca različitih uzrasta razonoditi, već prostor u kojem će mališani moći da dobiju, uz vrlo interesantan program, znanja iz stranih jezika, školskih predmeta itd.

Igraonica “MAŠTA” će poslovati u 132m2 potpuno novog moderno opremljenog prostora. Radno vrijeme je 9h – 22h, 7 dana u nedjelji.


Pоslоvi: Magic Land d.o.o.

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME