Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

PRIMAT d.o.o.
Zona "Čelebić", Cetinjski put bb
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn: +382 20 260 502
Website: www.pekaraprimat.com


 

Primat d.o.o - preduzeće za proizvodnju pekarskih proizvoda, osnovano je 1994. godine sa sto postotnim privatnim kapitalom osnivača. Intezivno se razvija, naročito devedesetih godina, kada proizvodnju organizuje u lancu zanatskih pekara (četiri u gradovima u Crnoj Gori). 

2000. godine puštena je u rad mini pekara u Podgorici opremljena, u to vrijeme, sa najsavremenijom Bonguard-ovom opremom.

2003. godine Preduzeće investira u lokaciju od 4400m2, Green Field investiciju, izgradnja industrijskog pogona za proizvodnju pekarskih proizvoda. Izgradnju objekta od 2000m2, nabavku i montažu opreme vrši u 2004. godini, kada se pekara probno pušta u rad. Finansijski to je i najveći investicioni radni poduhvat u Crnoj Gori započet i završen u 2004. godini. Sve uz podršku NLB Banke. 

Primat je jedan od vodećih nosilaca snadbijevanja južnog i središnjeg tržišta Crne Gore sa proizvodima iz pekarstva. Svakodnevno sa petnaest vozila pokrivamo oko 20% crnogorskog tržišta hljeba, a iz asortimana od preko tristotine "osvojenih" proizvoda zadovoljavaju se i najprefinjenije potrebe potrošača. 

Standard, kvalitet i bezbjednost proizvoda podiže se primjenom HACCP, međunarodnog sistema za proizvodnju bezbjedne hrane.


Pоslоvi: PRIMAT d.o.o.

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME