Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Casa del Mare

Crna Gora

Теlеfоn: +38267999030
Website: www.casadelmare.me


 
Mi smo mlada kompanija, locirana u Bokokotorskom zalivu.

Fokusirani smo na raznolikost i inovativnost u hotelskoj industriji Crne Gore. Stvaramo i razvijamo naš brend koji je već prepoznatljiv i respektabilan.

U ovom trenutku, naša grupacija broji 6 hotela: Boutique Hotel „Casa del Mare - Mediterraneo“, Boutique Hotel „Casa del Mare - Pietra“, Hotel „Casa del Mare - Amfora“ i Boutique Hotel "Casa del Mare - Blanche"
Boutique Hotel „Casa del Mare Essenza“, Boutique Hotel „Casa del Mare - Vizura“.

Svaki od naših malih hotela je jedinstven, sa posebnim karakterom, stilom i šarmom, visoko rangiran na svim online kanalima i sajtovima ali i dobitnik prestižnih nagrada u turizmu.

Naša firma se bavi upravljanjem malim hotelima u svim njegovim sektorima ali i u sektorima pojedinačno, kao što je prodaja ili F&B sektor, recepcija ili house keeping. Mi pružamo usluge konsaltinga u svim pre opening, post opening i soft opening fazama otvaranja hotela i gradimo snažne osnove za dalji, kvalitetan rad svakoga hotela.

Naši glavni aduti su: poznavanje i praćenje tržišta, inovativnost, posvećenost, već prepoznatljivi kvalitet i strast prema hotelijerstvu.

Pоslоvi: Casa del Mare

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME