Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

VELKO
Plana bb,
Danilovgrad,Crna Gora

Теlеfоn:
Website:


 
Firma VELIMIROVIĆ COMPANY INTERNATIONAL VELCO je društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju, promet i usluge, export-import sa sjedištem u Danilovgradu, Plana bb, registrovana 14.08.2002. Osnivači su braća, Čedomir i Dragan Velimirović.
Naši proizvodni prostori obuhvataju 1800m2 radnog i skladištenog prostora, čime posjedujemo sve uslove za proizvodnju namještaja po želji kupaca kao i pružanje usluga u osnovnoj obradi elemenata za izradu namještaja na najsavremenijim mašinama.
Koristimo najmodernije mašine za rezanje i obradu pločastih materijala. Upravljane računarima sa visokom preciznošću i uz minimalan utrošak materijala mogu da izrade i najzahtjevnije elemente.
Najmodernije CNC mašine za rezanje, rezbarenje i izradu nepravilnih oblika, elemenata ili crteža u drvetu.
Mašine za kantovanje ploča sa predglodalima, što omogućava kvalitet kantovanja koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.
Posjedujemo mašinu za rezanje tipa HOLZMA HPP350, mašinu za kantovanje HOMAG KAL210, obradni centar CNC HOMAG VENTURE 20.
Posjedujemo najsavremenije software, kompjuterski program za konstruisanje namještaja i pripremu proizvodnje kojega čine:
* MegaCAD, modul za 3D oblikovanje i 2D tehničko crtanje,
* MegaTISCHLERpro, modul za brzo konstruisanje namještaja i pripremu proizvodnje,
* MegaRAY, modul za izradu fotorealistične slike opremljenog ambijenta i pojedinačnog namještaja.
Da bi što bolje prezentirali našu ponudu i mogućnosti svojim poslovnim partnerima i potencijalnim kupcima, redovni smo učesnici sajmova namještaja.

Pоslоvi: VELKO

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME