Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Inovatic d.o.o.
Ulica Marka Radovica broj 8
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn:
Website: www.inovatic.me


 
Firma INOVATIC d.o.o. je osnovana 2008. godine u Nikšiću kao LAN SUPPORT MONTENEGRO.
 
Želimo postati prepoznatljivi po kvalitetnim poslovnim rješenjima koja klijentu obezbjeđuju maksimalnu efikasnost zaposlenih, unaprijeđenje poslovnih procesa i povećanje produktivnosti poslovanja. Nakon realizacije svakog projekta, klijentu pružamo podršku i stalnu raspoloživost naših ljudi, zavisno od njegovih potreba.

U našem poslovanju oslanjamo se i na partnerske odnose s vodećim ICT kompanijama u regionu, što nam omogućava da kvalitetno riješimo svaki poslovni izazov iz oblasti ICT usluga i rješenja, koji korisnik postavi pred nas.

Posebnu pažnju posvećujemo integraciji svojih proizvoda i usluga u postojeće korisničko okruženje radi očuvanja prethodnih investicija korisnika. Naša rješenja su modularna i omogućavaju lake nadogradnje sistema sa ciljem smanjenja ukupnih operativnih troškova informacionog sistema i mreže.
 
Zbog obima i prirode posla naše sjedište se nalazi u Podgorici. Širenje poslovnih djelatnosti koje sada pored usluga iz domena informacionih tehnologija obuhvataju i marketinške usluge, dovelo je do promjene prvobitnog naziva kompanije, pa smo sada na tržištu prisutni kao INOVATIC d.o.o.
Osnovna ideja koja je stajala iza osnivanja kompanije bila je omogućiti primjenu savremenih komunikacionih tehnologija u poslovnim procesima domaćih kompanija različitih profila. 

Glavna djelatnost kompanije obuhvata projektovanje, izvođenje i održavanje složenih informacionih sistema za mala i srednja preduzeća, izradu softverskih rješenja specifične poslovne namjene, kao i usluge marketinga. Svoju tržišnu poziciju gradimo fokusirajući se na želje i potrebe naših klijenata, razumijevajući značaj informacionih tehnologija za svakodnevno poslovanje. Nudimo izgradnju integralnih poslovnih rješenja zasnovanih na iskustvima svjetske prakse i najnovijim tehnologijama.

Ostvarili smo uspiješnu saradnju sa brojnim malim i srednjim preduzećima, javnim institucijama, kao i zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori.

Pоslоvi: Inovatic d.o.o.

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME