Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

VEZUV d.o.o.
Trg nezavisnosti bb, Podgorica
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn: +382 20 210 147
Website:


 
Vezuv je osnovan 1999. godine sa primarnom djelatnošću organizacije različitih oblika igara na sreću.
Kompanija se u svom razvoju vodila jednostavnom strategijom. Usavršavanje, inovativnost,  veliki trud, hrabre i srećom pametne odluke, i dobri rezultati neminovno moraju doći.
Iz godine u godinu povećavali smo ponudu i unapređivali kvalitet svojih usluga i postali najveći koncesionar u oblasti priređivanja igara na sreću u Crnoj Gori. 
Liderstvo nas nije uspavalo. Naprotiv. Iako postojimo 20 godina, iako je Vezuv  među najuspješnijim kompanijama u Crnoj Gori, sa istim žarom i entuzijazmom odgovaramo svim profesionalnim izazovima sa kojima ispunjavmo našu misiju i viziju.
 
Vezuv ima misiju uspješnog trajanja u kojoj nam je cilj da nas ne definišu samo impozantne brojke i sjani rezultati. Predani smo aktivnostima sa kojima odgovorno doprinosimo našem okruženju i društvu u cjelini. Izgradili smo osjećaj sa kojim umijemo da dio našeg uspjeha podijelimo sa drugima. Gradimo stalno, učimo i dalje, ima nas sve više.
 
Vizija nam ja da kao kompanija pratimo svijet koji se razvija velikom brzinom i da uvjek imamo poluge sa kojima možemo da usporimo, kako ne bi izgubili nešto od onog vrijednog što smo stvarali. Ljude, poštenje, povjerenje i kapital.
 
Inicijativa za nas znači da pomjeramo granice. Preispitujemo postojeće stanje, tražimo mogućnosti i osmišljavamo rješenja.
Hrabrost Radimo najbolje što možemo i preuzimamo odgovornost za sopstveni rad i rezultate. Donosimo odluke, prihvatamo rizike i preuzimamo odgovornost za svoje postupke.
Uzajamnost je naš nesebični prostor spajanja, jer znamo da je tim iznad pojedinca, a rezultat zajednički.

Pоslоvi: VEZUV d.o.o.

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME