Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Bar-Kod
Cetinjski put bb
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn:
Website: http://www.bar-kod.com/


 

Privatna kompanija BAR-KOD na prostorima Crne Gore postoji i uspješno posluje od 1994. godine. Nalazi se u Podgorici, glavnom gradu države, a osnovna djelatnost firme se definiše kao uvoz i distribucija robe široke potrošnje.  

BAR-KOD od svog osnivanja unapređuje crnogorsko tržište kvalitetnom ponudom i njegovanjem modernih svjetskih poslovnih principa. Stoga je danas u Crnoj Gori na pomen savremenosti, profesionalnosti, efektivnosti i efikasnosti jedna od prvih asocijacija upravo BAR-KOD.

Kada je osnovan, BAR-KOD je poslovao kao veleprodaja. Vremenom je firma rasla i usavršavala se, tako da danas BAR-KOD na području Crne Gore predstavlja sinonim za aktivnu distribuciju. Pažljivo praćenje stalnih promjena na tržištu uslovilo je konstantno dopunjavanje i osvježavanje asortimana, pa se današnja ponuda firme sastoji od kozmetike, dekorativne kozmetike, parfema, kućne hemije, cigareta, cigara, tompusa, prehrambenih proizvoda i vaučera za mobilnu telefoniju.

Pored veleprodaje, BAR-KOD se posredno bavi i maloprodajom i to preko dvije firme: BAR-KOD SHOP-a (lanca ekskluzivnih parfimerija) i TABACCO SHOP-a (mreže kioska i maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju štampe, duvanskih proizvoda, vaučera za mobilnu telefoniju i galanterijske robe).

O našem uspjehu najviše govore više od 2000 zadovoljnih poslovnih partnera, kao i zvanična priznanja


Pоslоvi: Bar-Kod

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME