Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

YU BRIV
Privredna zona bb
Kotor,Crna Gora

Теlеfоn:
Website: www.yubriv.com


 
Kompanija YU BRIV je preko trideset  godina prisutna na tržištu Crne Gore kao i regionu, u oblasti investiranja, projektovanja i izvođenja svih vrsta građevinskih radova. Kompanija posluje u skladu sa uspostavljenim  standardima  ISO 9001:2008 i ISO14001:2005.
U pogledu građevinskih djelatnosti kompanija YU BRIV je specijalizovana u svim oblastima: niskogradnje , visokogradnje a posebno u oblasti hidrogradnje .
Osiguranje kvaliteta zasnovano je na visokom nivou obuke kao i stručne osposobljenosti kadrova, neprekidnom ulaganju u razvoj i poboljšanju tehničke opremljenosti.
Oblast građevinarstva  za koju je kompanija YU BRIV posebno  specijalizovana,a isto tako i jedina na tržištu Crne Gore je hidrogradnja. Mehanizacija i raspoloživi kadar u ovoj oblasti kvalitetno može izvoditi sve vrste podvodnih radova.Neki od većih projekata  hidrogradnje su luksuzna marina Porto Montenegro, otvoreni bazen Herceg Novi, luka Kacema Ulcinj, pristanište u Kotoru.
S obzirom na širenje tržišta i na uvođenje novih tehnologija YU BRIV kompanija  je u predthodnih par godina imala značajno ulaganje  u sopstvenu  fabriku za proizvodnju betona kao i fabriku za proizvodnju kamenih agregata. Mehanizacija kojom kompanija raspolaže obuhvata mašine za pobijanje I bušenje šipova, za pobijanje čeličnih talpi I cijevi kao i plovnim objektima poput plutajućih dizalica, trajekta, barži, remorkera, barkasa.
Vec preko tri decenije YU BRIV izvodi radove iz oblasti visokogradnje. Izuzetan kvalitet usluga iz ove oblasti potvrđuje činjenica izgrađenih visoko luksuznih objekata.
Aktivnosti kompanije YU BRIV u oblasti niskogradnje usmjerene su na izgradnju I rekonstrukciju puteva, tunela, gradskih saobraćajnica, kao i uređivanja terena. .
Kvalitetno poslovanje kompanije YU BRIV prepoznato je od strane renomiranih svjetskih kompanija sa kojima rade na ostvarivanju planiranih investicija u Crnoj Gori.Vec šest godina smo prisutni na realizaciji projekta Porto Montenegro, na projektovanju, izgradnji I rekonstrukciji luka, marina i ekskluzivnih objekata. U okviru ovog projekta kompanija YU BRIV trenutno radi na izgradnji najluksuznijeg  hotela u Crnoj Gori iz poznatog lanca Hotels & Resorts REGENT u Porto Montenegru.
 
 

Pоslоvi: YU BRIV

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME