Oglasi za posao

Digitalni dan

Podgorica, Crna Gora 24. novembar 2016.

Biznis akademija Vijesti

Konferencija Digitalni dan održava se premijerno ove godine u hotelu CentreVille u The Capital Plazi u Podgorici, 24. novembra 2016. godine. Konferencija je fokusirana na digitalizaciju, savremeno poslovanje, interaktivni marketing, primjene digitalnog marketinga, kao i na promjenama koje nas očekuju u budućnosti. 

Gosti konferencije, osim što su poznati po svom humoru i zanimljivnim idejama širom regiona, stručnjaci su u oblasti digitalnog marketinga, te će nam pojasniti zašto i kako su došli do mjesta gdje jesu, i zašto su servisi kojima se služe važni.

Imaćete prilike da čujete iskustvo poznatog beogradskog dizajnera i predavača iz oblasti digitalnih komunikacija, Borisa Trivana, koji je i tvorac čuvenog profila "Pokojna Mileva", a od glavnog urednika sada već kultnog Njuz.net-a Marka Dražića saznaćete priču o toj družini koja je poznata širom regiona.

Upoznaćete se sa perspektivama mobilnog oglašavanja a od predstavnika kompanija saznaćete koliko je digitalizacija promijenila poslovanje prethodnih godina i u kom smjeru.

Cijena kotizacije: 129.00


Preuzmi agendu

Biznis akademija Vijesti