Oglasi za posao

Menadžer restorana

Podgorica, Crna Gora 30. novembar 2014.

Hotel Hemera

  • Organizuje objekat;
  • Dočekuje i prati goste;
  • Organizuje prijam gostiju u hotelu;
  • Informiše goste o uslugama; 
  • Prima porudžbe gosta i vrši narudžbu u odgovarajućem proizvodnom odeljenju; 
  • Preporučuje gostima specijalitete restorana;
  • Interveniše u slučaju zastoja u kuhinji i šanku; 
  • Vodi računa o cjelokupnom hotelu
  • Sarađuje sa kuvarom oko obezbeđenja hrane gostima;
  • Kontroliše urednost,uređenost i čistoću objekta i uslužnog osoblja;
  • Vodi evidenciju o kucanju i izdavanju fiskalnih računa; 
  • Interveniše i rješava spor u slučaju reklamacije; 
  • Obavlja i druge poslove po ukazanoj potrebi; 
  • Za svoj rad odgovoran je domaćinu hotela i izvršnom direktoru.

Hotel Hemera