Psihološko testiranje

Nikako da okupite prave ljude u idealne, organizovane i motivisane timove? Možemo da Vam pomognemo! Iskoristite savremena dostignuća psihologije za unapređenje svog biznisa. Imamo licence i tim stručnjaka koji će Vam upotrebom ovih alata odgovoriti na najvažnija pitanja: ko je prava osoba za rad na određenom radnom mjestu, šta motiviše Vaše zaposlene, da li ljudi koji rade za Vas dijele vrijednosti Vaše kompanije, u čemu je snaga Vaših zaposlenih, koje izazove treba da pobijedite i koji su glavni razvojni zadaci?

Metodi koje koristimo za psihološku procjenu su:

  • Hogan

Hogan već više od tri decenije uspostavlja globalne standarde u uspješnosti predviđanja radnog učinka. Ovaj psihološki test namijenjen je isključivo radnoj populaciji. Hoganove Select, Develop i Lead serije predstavljaju integrisan sistem instrumenata čija je djelotvornost naučno potvrđena, a koji su razvijani sa ciljem da Vam pomognu da efikasnije upravljate ljudskim resursima – da uvijek zadržite i podržite najtalentovanije.

  • Vienna Test System

Vienna Test System (VTS) se sastoji od preko 120 različitih testova ličnosti i sposobnosti i pruža izuzetno objektivne i precizne rezultate, opisujući pri tom više aspekata ličnosti koji nijesu uključeni u tradicionalne testove. VTS obuhvata testove čiji su rezultati korisni za odabir kandidata, lični razvoj i karijerno savjetovanje; testove za procjenu bezbjednosti u industriji i saobraćaju (putnom, željezničkom i avio); testove sposobnosti za upravljanje motornim vozilom; testove za određivanje spremnosti na prihvatanje pravila, kao i testove namijenjene mjerenju sposobnosti sportista.

  • CogniPlus

CogniPlus je sistem namijenjen treningu kognitivnih sposobnosti. Povezanost sa VTS metodom omogućava mjerenje određene kognitivne sposobnosti, zatim trening kojom se ta sposobnost poboljšava, i na kraju ponovno mjerenje kako bi se ustanovio postignuti napredak.

  • Velikih pet plus dva

Ovaj test je rezultat dugogodišnjeg istraživanja u sferi strukture ličnosti. Omogućava procjenu koristeći različite oblasti primijenjene psihologije. Test je uobičajeni alat u procesu selekcije, prvobitno standardizovan za populaciju bivše Jugoslavije, a kasnije i Srbije. Pruža informacije o emocionalnoj stabilnosti kandidata, kvalitetu komunikacije, stepenu društvenosti i savjesnosti, odnosu prema obavezama, otvorenosti za nova iskustva, itd.

Korišćenjem ovih metoda činimo našu procjenu sasvim pouzdanom, svodeći mogućnost greške na minimum.

Želite da bolje znate i razumijete svoj tim? Pišite nam na ­­­­­­­­­­­[email protected].

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME