1. Kako da se prijavim na posao?

Da bi se prijavili za posao na portalu zaposli.ME, potrebno je najprije da se registrujete u polju registracija zatim da napravite biografiju. Popunjenost biografije mora biti iznad 60% ne bi li stekli uslov da aplicirate za posao. Takođe, na portalu postoji mogućnost kreiranja više biografija u zavisnosti od svrhe u koje ćete ih koristiti. Nakon što se jednom registrujete, sa istim pristupnim podacima (korisničko ime i lozinka), možete da posjetite svoj nalog i prijavite se za željene poslove u bilo kom trenutku.

  1. Ne mogu da se registrujem, ne prihvata mi šifru od e-mail-a?

Prijavu ili kreiranje naloga ne možete obaviti korišćenjem šifre od vaše e-mail adrese ili Facebook naloga. Prilikom registracije birate jedinstveno korisničko ime i jedinstvenu lozinku. Na e-mail adresu koju ostavite (koja je aktivna i redovno posjećivana), prilikom registracije, automatski vam stižu pristupni podaci (korisnično ime i lozinka) koje ste prethodno izabrali i na osnovu kojih se svaki naredni put prijavljujete na portal.

  1. Šta je korisničko ime, a šta je korisnička lozinka?

Korisničko ime jeste jedinstveni podatak, za svakog registrovanog kandidata različit. Mora biti kreiran u vidu jedne riječi bez znakova interpukcije.

Korisnička lozinka (password), je vaša tajna lozinka za pristupanje sopstvenom profilu na portalu. Sami je sebi kreirate i poželjno je, zbog autentičnosti vaših podataka, da je samo vi znate. Osim toga, na portalu postoji opcija zaboravili ste lozinku? – na osnovu koje, automatski, na vašu e-mail adresu dobijate link gdje ćete moći da izmijenite svoju šifru. Takođe, možete pozvati naš call centar za pomoć.

  1. Da li mi gledamo CV i vršimo selekciju?

Sistem je tako kreiran da kada aplicirate za posao, Vaš CV automatski stiže na email adresu poslodavca, kao i na njegov korisnički nalog unutar portala zaposli.ME . Poslodavci sami vrše selekciju kandidata, shodno svojim potrebama i afinitetima, gdje mi obavljamo funkciju posrednika, ne mješajući se u odabir izbora kandidata. Mi vršimo selekciju samo i isključivo ukoliko to od nas traže poslodavci, ali je to dodatna usluga, koju logistički i operativno obavljamo uz naše generalne partnere iz Trenkwalder tima.

  1. Mogu li ja da vršim pretragu baze kandidata?

U ovom trenutku ne, ali ovaj servis će ubrzo biti dostupan. Svi poslodavci koji su registrovani na portalu, o uvođenju ove opcije i njenom funkcionisanju, biće blagovremeno obaviješteni.

  1. Ko sve može da vidi moj CV?

Shodno tome da poslodavci registrovani na portalu nemaju mogućnost pretrage baze kandidata, biografija je vidljiva samo vama. U trenutku aktiviranja usluge pretrage baze, sam kandidat će moći da bira za koga je vidljiva njegova biografija, na osnovu tri ponuđene opcije:

  • Biografija vidljiva za sve poslodavce.

  • Biografija vidljiva samo za izabrane poslodavce.

  • Biografija koju niko ne može da vidi.

  1. Možete li mi dati kontakt poslodavaca?

Zaposleni na portalu, u dogovoru sa poslodavcima, nisu autorizovani da daju te vrste informacija, iz razloga što postojanje samog portala, na taj način gubi smisao. Za sve registrovane korisnike na portalu, postoji opcija ‘slanje private poruke’ u okviru korisničkog panela, i to je način da lično stupite u kontakt sa željenim poslodavcem.

  1. Imam li ja stvarno šansu da se zaposlim preko vas?

Portal zaposli.ME postoji od 10.02.2014 godine. Za to vrijeme pruženo je više od 1300 poslovih prilika, a zapošljeno je preko 350 korisnika portala. Svi korisnici koji ispunjavaju uslove navedene u oglasima imaju ravnopravnu šansu da budu odabrani od strane poslodavca.
 

Cilj portala jeste spajanje ljudskog potencijala i poslovnih prilika. Uvođenjem noviteta, rastom i razvojem, povećavamo broj poslovnih prilika za sve dosadašnje i buduće korisnike portala.
 

     9.   Zašto ne mogu da se prijavim na oglas?
           Prije svega provjerite da li je Vaša biografija popunjena preko 65%.
           Takođe, provjerite da li ste ispunili sva potrebna polja u Vašem profilu kao i biografiji.

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME