Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Okov

Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn:
Website: www.okov.me


 

Od svog osnivanja 1. decembra 1994. godine do danas, izrasli smo u vodeće preduzeće u prodaji okova, alata, baštenskog programa, boja i lakova, elektro materijala, aluminijumskih i PVC profila, tehnike za kuhinje, galanterije za kupatila, posuđa, zavjesa i draperija, garnišni, posteljina, kuhinjskog tekstila i mnogih drugih proizvoda.

Sarađujemo sa velikim brojem renomiranih svjetskih proizvođača, koji su naše prodajne centre izabrali za pozicioniranje svog brenda. Poštujući njihove standarde, obezbjeđujemo najbolju prodaju njihovih proizvoda na crnogorskom tržištu.

Danas, našu prodajnu mrežu čini 15 prodajnih centara, kojima je obuhvaćen najveći dio crnogorskog tržišta. Dalji rast i razvoj preduzeća, temelji se na konstantnim promjenama u uvođenju novih brendova u asortiman, sa ciljem da se u potpunosti zadovolje potrebe i očekivanja potrošača. Rezultat toga je asortiman od 50.000 različitih proizvoda.
U martu 2019. godine otvorili smo i prvi prodajni centar van granica Crne Gore. Centar je otvoren u Beogradu na Bežanijskoj kosi.

Pored malopradajnih objekata imamo i tehnički opremljen servis proizvoda. Servisiranje, zamjena i ugradnja originalnih rezervnih djelova vrši se kako u garantnom tako i u vangarantnom roku.

Naš sistem vrijednosti temelji se na izrazito velikoj posvećenosti kupcima, zaposlenima, dobavljačima i široj društvenoj zajednici.

Cilj nam je da konstantno osvajamo nove i zadržavamo postojeće kupce, stvarajući veliku bazu zadovoljnih i lojalnih kupaca.
Naši zaposleni imaju ključnu ulogu u realizaciji definisanih ciljeva poslovanja. Zbog toga, obezbjedili smo kvalitetne uslove rada i prijatan ambijent. Timskim radom i uz poštovanje principa povjerenja i lojalnosti, realizujemo sve postavljene ciljeve. Profesionalni razvoj i usavršavanje naših zaposlenih ostvarujemo putem, raznih seminara, obuka i treninga.


Pоslоvi: Okov

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 2

Podgorica
Svi zainteresovani kandidati za poziciju magacionera CV mogu poslati na mail:  [email protected]
Datum postavljanja oglasa: 16.09.2021
Podgorica
Svi zainteresovani kandidati mogu aplicirati za poziciju Špediter u Podgorici i poslati CV na mail:...
Datum postavljanja oglasa: 09.09.2021
 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME