Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Luštica Development A.D.
Radovići bb
Tivat,Crna Gora

Теlеfоn: +382 77 200 100
Website: https://www.lusticabay.com/


 

Luštica Bay predstavlja najveći projekat destinacije integrisanog tipa u jugoistočnoj Evropi. Kompanija Luštica Development AD, zadužena je za realizaciju projekta Luštica Bay, kao zajednički projekat egipatsko-švajcarskog konzorcijuma Orascom (90%) i Vlade Crne Gore (10%).

Sa sedam kilometara obale, budućim golf terenom sa kojeg se pruža izvanredan pogled na morsku obalu, dvije marine svjetske klase, sedam hotela, plažama, buticima, restoranskim i ostalim sadržajima, Luštica Bay je predviđena da postane centar svega onoga što se može očekivati u svakom savremenom evropskom gradu.

Gradnja se do sada razvijala u skladu sa bezkopromisnom vizijom koja definiše Lušticu Bay. Osim prve faze izgradnje koja je intenzivno u toku, uključujući glavni dio projekta, glavnu marinu, i prvi od sedam planiranih hotela, The Chedi Lustica Bay, i početni planovi za gradski centar, naselje Central su već otpočeli sa realizacijom.
 

To će zahtjevati kontinuirano značajan rast broja novih radnih mjesta, ne samo tokom gradnje, već i u pogledu upravljanja deatinacijom i prostorom novog grada, kako bi život u ovom kompleksu mogao neometano da se odvija. 


Pоslоvi: Luštica Development A.D.

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 0

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

Nema objava koje se slažu sa zadatim kriterijumom

 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME