Prоfil kоmpаniје

Nаziv Kоmpаniје

Volcano
Trg nezavisnosti bb, Podgorica
Podgorica,Crna Gora

Теlеfоn: +382 67 064 539
Website: http://vezuv.me/


 
Ko smo mi?
Vezuv-Volcano je osnovan 1999. godine sa primarnom djelatnošću organizacije različitih oblika igara na sreću.
Kompanija se u svom razvoju vodila jednostavnom strategijom. Usavršavanje, inovativnost, veliki trud , hrabre i srećom pametne odluke, i  dobri rezultati neminovno moraju doći.
Iz godine u godinu povećavali smo ponudu i unapređivali kvalitet svojih usluga i postali najveći koncesionar u oblasti priređivanja igara na sreću u Crnoj Gori. 
Liderstvo nas nije uspavalo. Naprotiv. Iako postojimo 20 godina, Vezuv-Volcano je među najuspješnijim kompanijama u Crnoj Gori, sa istim žarom i  entuzijazmom odgovaramo svim profesionalnim izazovima sa kojima ispunjavamo našu misiju i viziju.

Šta je naša misija?
Vezuv-Volcano ima misiju uspješnog trajanja u kojoj nam je cilj da nas ne definišu samo impozantne brojke i sjajni rezultati. Predani smo aktivnostima sa kojima odgovorno doprinosimo našem okruženju i društvu u cjelini. Izgradili smo osjećaj sa kojim umijemo da dio našeg uspjeha podijelimo sa drugima. Gradimo stalno, učimo i dalje, ima nas sve više.

Kako vidimo sebe?
Vizija nam je da kao kompanija pratimo svijet koji se razvija velikom brzinom i da uvijek imamo poluge sa kojima možemo da usporimo, kako ne bi izgubili nešto od onog vrijednog što smo stvarali. Ljude, poštenje, povjerenje i kapital.
 
Upoznaj naš sistem vrijednosti
Inicijativa za nas znači da pomjeramo granice. Preispitujemo postojeće stanje, tražimo mogućnosti i osmišljavamo rješenja.
Hrabrost radimo najbolje što možemo i preuzimamo odgovornost za sopstveni rad i rezultate. Donosimo odluke, prihvatamo rizike i preuzimamo odgovornost za svoje postupke.
Uzajamnost je naš nesebični prostor spajanja, jer znamo da je tim iznad pojedinca, a rezultat zajednički.
 
Društveno odgovorni, ostavimo najbolje svojoj djeci 
Vezuv-Volcano mnogo pažnje posvećuje ulaganju u društveno-odgovorno poslovanje. Ovom za nas, veoma važnom zadatku, uvijek pristupamo sa puno ljubavi i posvećenosti. Vodimo se čuvenom izrekom Mahatme Gandija „Budi promjena koju želiš da vidiš u svijetu”. Svojim primjerom želimo i da budemo inspiracija drugima u dijeljenju i podržavanju društveno korisnih aktivnosti jer je to najveći dar koji ostavljamo budućim generacijama.
 
Do sada smo uspostavili i izgradili partnerske odnose sa raznim subjektima iz oblasti zdravstva, obrazovanja, umjetnosti i posebno sporta. Kao kompanija podržali smo i veliki broj kulturnih manifestacija poput pozorišnih projekata i festivala.
 
Sportski duh
Mi smo kompanija u kojoj vlada sportski duh. Kompanija Vezuv-Volcano okuplja one koji strastveno vole sport, a oni koji baš nisu vjerni pratioci postanu to vrlo brzo. Brojnim projektima posvećujemo ogromnu pažnju mladim sportistima i sportskim klubovima, a našim aktivnostima ih i podstičemo na jačanje sportskog duha.
Kontinuirano podstičemo profesionalni i lični rast i razvoj zaposlenih, kako bi u potpunosti ostvarili svoje potencijale. Tako organizujemo brojne aktivnosti u kojima ističemo važnost bavljenja sportom i zdravih životnih navika, ali i one aktivnosti koje nas podstiču na zdrav takmičarski duh i da danas budemo bolji nego juče.

Sport je pobjednik, pobjednički rasTIMo.

Pоslоvi: Volcano

Slobodnih radnih mjesta na sajtu: 2

Podgorica
Čekamo Vašu prijavu na [email protected] Konkurs je otvoren do 31.05.2021.
Datum postavljanja oglasa: 13.05.2021
Podgorica, Bijelo Polje
Čekamo Vašu prijavu na  [email protected] Konkurs je otvoren do 20.05.2021.
Datum postavljanja oglasa: 11.05.2021
 

istaknuti poslodavci

© Copyright 2017. Sva prava zadržana. Zaposli.ME