Oglasi za posao

Administrator podrške/Administrator mreže

Podgorica, Crna Gora 10. decembar 2021.

Erste Bank

Vjerujemo da je budućnost bankarstva digitalna i želimo biti među kreatorima i inovatorima koji je mijenjaju. Spremni smo učiniti mnogo više, kako bismo našim klijentima pružili vrhunsko korisničko iskustvo na svim kanalima i dodirnim tačkama između banke i klijenta. A ti?

Erste banka AD Podgorica, jedna od najvećih banaka na tržištu, prepoznata po kvalitetu poslovanja i primjeni dobre bankarske prakse ima potrebu da pojača tim programera na sljedećim pozicijama:
 

 “Administrator sistemske podrške” – 1 izvršilac (m/ž);

o    Administracija serverskih operativnih sistema (Win Srv 2012/2016/2019, CentOS);

o    Poznavanje rada na Microsoft Active Directory sistemu;

o    Sistemsko održavanje i administracija Microsoft Exchange sistema;

o    Administracija Microsoft SharePoint sistema;

 

 “Administrator mreže” – 1 izvršilac (m/ž);

o    Administracija Cisco ASA firewalls, Cisco routers, Cisco L2/L3 switches, VPN, NAT, IPSec, OSPF;

o    Iskustvo rada sa Check Point firewall sistemima;

o    Sprovodi servisne aktivnosti i održavanje mreže i mrežne opreme;

 

Ko smo mi?
Dio smo grupe sa tradicijom od preko 200 godina povjerenja klijenata i zajednica u kojima poslujemo. Erste nije samo banka – mi želimo biti među inovatorima, generatorima, moderatorim inovativnih i digitalnih “stvarčica” koja će mijenjati svakodnevnicu naših klijenta, ali i nas samih bankara.

Šta hoćemo?
Iskusnu i ambicioznu ekipu, sa znanjima i vještinama, koja voli izazove, ne preza od odgovornosti, nije imuna na inicijativu – ekipu koja će prodrmati stvari, koja će stvarati budućnost, umjesto da čeka da se budućnost dogodi.

Koga tražimo
Ukoliko si od onih iskusnijih, koje pokreće posao koji radi i ne popušta pred rokovima, koji zna sve fore i dijeli ih sa timom – Prijavi se!  Stvoren/a si da vodiš tim programera.

Pored vođe tima, trebamo razigranu petorku koja će da juri za novim i boljim rješenjima, čije će znanje, energija i strast prema tehnologiji i spremnost na ”nemoguće misije”, neprestano  unaprijeđivati  poslovanje Banke,  uvodeći nove i optimizujući postojeće IT sisteme.

Šta nudimo?
Možda malo više od onog standardnog što pretpostavljate – ekipu sa kojom možeš i posle posla, ekipu koja cijeni onakav kakav si - samo da prvo kliknemo. Mi smo otvorenog uma, dovodimo u pitanje status quo i osporavamo svoje, ali i tuđe ideje, vjerujući da činimo pravu stvar. Mi stavljamo ljude na prvo mjesto, brinući se za tvoju ličnu dobrobit i aktivno podržavajući tvoj lični razvoj.  

#vjerujusebe

 

Erste Bank