BLOG

NOVI PORTAL

Počeo sa radom portal Zaposli.me

Dobrodošli na sajt www.zaposli.me! Ovo je novo vrijeme i ovo ste novi Vi! Čekali smo dugo na konkretnu akciju po pitanju prevazilaženja problema nezapošljenosti u Crnoj Gori, koji se pokazuje kao jedna od gorućih pitanja ne samo kod nas, već u cijeloj porodoci Evropskih zemalja.

Motivisani pomenutom situacijom, osmislili smo internet platformu koja će funkcionisati po principu ponude i tražnje na tržištu rada. Okupljamo najbolje kompanije za rad u Crnoj Gori, jer vjerujemo u kvalitet koji imate svi Vi koji čitate ovaj blog.

Bez pružene prilike, teško je dokazati svoje kvalitete, kako poslovne, tako i lične. Ovdje se ne radi samo poslu. Radi se o tebi. Radi se o tome da je došlo vrijeme da preuzmeš svoj život u svoje ruke i da dobiješ najbolju postojeću uslugu u domenu traženja i pronalaska poslovnog angažmana.  Naš blog je koncipiran da se usavršavate  i informišete u polju ličnog razvoja, da budute upućeni u najsavremenije poslovne trendove u svijetu, jer Vam pružamo informacije koje preuzimamo od lidera u polju ličnog razvoja i kulture poslovanja, ljudskih resursa, makroekonomije i informatike. Takođe, ideja nam je da dozvolimo i Vama da se obratite putem našeg blog prostora svim nezapošljenima i poslodavcima sa svojim ličnim iskustvom, da im predočite zbog čega je zaposli.me platforma njihova platforma od izbora i kako je Vama bila korisna. U svim segmentima Vam pružamo vrhunsku uslugu koju možete dobiti samo na našem sajtu. Okrenuti smo individualno ka pojedincu i svakom od Vas pristupamo lično, jer vjerujemo u različitosti i lični pristup klijentu, bilo da tražite posao ili nudite posao. Vi niste broj u bazi podataka, Vi ste neko ko nam poklanja povjerenje i u dobrom dijelu budućnost, jer je bitno za koga radite i ko Vam je zapošljeni.

Naš tim koji broji 9 visoko-motivisanih osoba Vam je na raspolaganju 24 časa i obučen je da služi Vašim potrebama, jer želimo da razvijemo jednu novu poslovnu kulturu, za novo vrijeme u kojem se nalazimo. Vjerujemo da svi zaslužujemo jednaku startnu poziciju i šansu da izrazimo sebe, da valorizujemo svoje kvalitete i da živimo srećno u društvu razlika i u svijetu oskudnosti. Osim što Vam omogućavamo nove poslovne prilike, trudimo se da budemo Vaš partner, da Vam vjerujemo i da se borimo za Vas, tato smo i puni entuzijazma i elana da unaprijedimo kvalitet Vašeg života i okruženja, kroz stalno pregnuće i nove pokušaje i početke.

 


Mi smo ti koji će Vam reći Hvala i koji će znati da cijene potrebe i povjerenje koje nam ukazujete. Zajendo ćemo da gradimo novo društvo, zasnovano na znanju, kvalitetu i idejama, jer Vi to zaslužujete. Ovo je početak, novi početak i za tebe i za nas.

Postavićemo ti pitanje:
Imaš internet?
Imaš i posao.

Ukoliko imate nekih pitanja ili sugestija za naš portal  slobodno nas kontaktirajte putem ovog linka.

BLOG

Leave a comment