BLOG, SAVJETI, slide

Slider

CEO Konferencija Podgorica – Subota nije dan za bacanje

Autor teksta: Hristina Balandžić

Tekst je prvi u nizu tekstova na temu organizacije CEO Konferecije, poslovnog događaja regionalnog karaktera.

Subota nije dan za bacanje

 

Zašto je CEO subota drugačija od svake druge subote? Subota je uglavnom dan za nas. Dan za odmor, šetnju, druženje, čitanje ili možda spremanje nekog ispita. Kako kome.

Kad dodje vikend uglavnom žurimo u nešto što zovemo odmorom i vremenom „za sebe“ ali da li se zapitamo ikada koliko pametno trošimo vrijeme tokom vikenda. Zaboravljamo da je vrijeme jedini resurs koji ne možemo da vratimo i nadomjestimo. Način na koji trošimo svoje vrijeme oblikuje ono što ćemo na kraju postati.

Važno je čitati knjige, ali je podjednako važno da su te iste knjige dobre. Važne su one riječi koje zaista čujemo, a ne samo one koje slušamo. Važne su one koje će nam sjutra negdje odzvoniti u ušima.

 

Nailazimo na tu riječ često – CEO! CEO konferencija je najveći regionalni događaj koji u prethodnim godinama kite velike brojke : 3500 učesnika, 9 fakulteta, 8 gradova, 150 kompanija i organizacija.

Slika 1

Fotografija 1: CEO Konferencija u brojkama

Brojke u ovom slučaju nijesu dosadne, već jasna slika i potvrda kvaliteta.

Mlade je dosta teško inspirisati, ali ko to učini zna da je zaista vrijedan. Zato CEO priča dovodi one koji mogu doprijeti do nas. One čije ćemo priče prepričavati nama bliskima. One koji će nam dati neki novi pogled na svijet i probuti u nama želju da krenemo da radimo na sebi i da budemo spremni da na rizik za bolju budućnost. CEO okuplja one koji kreiraju prave ljudske vrijednosti.

 

CEO konferecija mijenja viziju i pogled na budućnost, usmjerena je na vrh samopouzdanja i mijenja stavove svojih učesnika po pitanju dostizanja sopstvenog uspjeha. Koliko nečija priča može da utiče na mijenjanje tvojih stavova? Dokle daleko možeš da vidiš sebe ? Da li taj TI može da bude CEO?

12314653_919040924799248_5953141773510630031_o

Fotografija 2: Danilo Kalezić (Senior PR and markerting manager @PortoMontenegro  lani na prvoj CEO konferenciji u Podgorici

I ne, to nije obična i dosadna konferencija. Ne jedna od onih silnih gdje uhvatiš sebe kako gledaš svoje kapke iznutra. Ovdje su istinite, nadahnute, životne priče ispunjene snažnim emocijama, i samo tako NA PRIMJERU onih koji su pali i ustali, koji su ni od čega stvorili mnogo, možemo nešto i da naučimo. Ne iz suvoparne, često zastarjele teorije sa fakulteta, ne sa konferencija gdje se listaju slajdovi sa definicijama pojmova već iz čistih i iskrenih emocija i iskustva!

Razmisli kako ćeš trošiti svaku narednu subotu u svom životu. Mi imamo dobar predlog – 13.maj, CEO subota, jer je drugačija i jer su to momenti koji mijenjaju život!

Kroz priče realnih događaja života najboljih oko nas, uloži u najvažniju investiciju koju imaš – SEBE!

BLOG SAVJETI slide

Leave a comment