BLOG, slide

header (1)

Govornici na drugoj regionalnoj CEO konferenciji

Treći tekst u seriji najave CEO konferencije, Podgorica, maj 2017

CEO konferencija je događaj koji na jednom mjestu okuplja mlade ljude i spaja ih sa uspješnim ljudima. CEO je jedina konferencija koja okuplja 7 najpoznatijih imena iz svijeta businessa i preduzetništva, umjetnosti, kulture i sporta koji kroz inspirativne priče motivišu, te time podstiču na proaktivan način razmišljanja. Konferencija stvara ambijent za kvalitetan networking, a učesnici sa konferencije izlaze bogatiji za novo iskustvo ali i osjećaj sigurnosti, snage i volje za stvaranjem boljeg društva u svakom smislu.

poster

 

Tim CEO konferencije je objavio prva dva govornika, koji će ove godine sa svim maldima podijeliti svoje inspirativne priče. U nastavku pročitajte nešto više o njima.

  1. Danilo Niković

18193928_1250319028408088_5567894948774276552_n

Da li i u kojoj mjeri jedna odluka može da promijeni čovjekov život?

Danilo smatra da je sport i sportski duh jako bitan. Osvojio je dvije zlatne medalje na prvenstvu Jugoslavije u rukometu, ali sport nije bio njegov poziv.

Ovaj mladi, uspješni Nikšićanin govoriće o tome koliko Amerika mijenja život studenta koji je prvi put kročio na američko tlo, kroz program Work and Travel.

U Americi započinje svoj (u tom momentu) najozbiljniji radni angažman u kompaniji “Grant’s Vending Company”, gdje provodi 2 godine, zatim se vraća u svoj rodni grad i u kompaniji “Pivara Trebjesa” ostvaruje sebe na različitim pozicijama. Sa samo 30 godina postaje član izvršnog menadžmenta jedne od najboljih Crnogorskih kompanija.

Danilo kaže da se unaprijed se raduje izazovima, a mi se unaprijed radujemo Danilovom nastupu na ovogodisnjoj #CEOPodgorica konferenciji.

 

2. Momčilo Otašević

18195103_1250319011741423_7471212458086271518_n

Jedan od najuspješnijih mladih, crnogorskih glumaca, koji jako brzo osvaja glumačku scenu i srca publike biće sa 13. maja na CEO konferenciji u Podgorici!

Veliku popularnost ovaj mladi glumac je stekao u televizijskim serijama

“Budva na pjenu od mora” i “Kud puklo da puklo”, kao i u filmovima “Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa” i “Saga o tri nevina muškarca”.

Momčilo je dobitnik brojnih nagrada i član Kraljevskog pozorišta Zetski Dom, Crnogorskog narodnog pozorišta i Beogradskog narodnog pozorista.

Svoju životnu priču sa nama će podijeliti uskoro na sceni CEO konferencije u Podgorici.

 

Ukoliko se do sada niste prijavili za drugu CEO konferenciju, koja će se 13. maja održati u Podgorici, učinite to sada, jer sjajni govornici sigurno imaju još sjajnije priče. 😊 Uskoro ćete saznati, ko su i ostali govornici.

Prijave na linku: http://ceokonferencija.com/Prijave/CG

BLOG slide

Leave a comment