Palmon Bay Hotel & SPA, 4+ zvezdice, član je Primorje Hotels grupe koja poseduje u svom portfoliju 3 hotela. Primorje Hotels grupa je jedna od najbrže rastućih hotelskih kompanija sa vizijom da bude lider na Crnogorskom primorju kada je u pitanju ugostiteljstvo. Saznaj više detalja o Palmon Bay Hotel&SPA na www.palmonbayspa.com
ŠEF KUHINJE (Executive Chef)
Opis posla:
- Zajedno sa menadžerom hrane i pića određuje i uvodi pravila i standarde u kuhinji
- Nadležan je za praćenje zdrastvenih i sanitarnih normi – HACCAP
- Vrši kontrolu sanitarnih knjižica zaposlenih u kuhinjskoj brigadi
- Odgovoran je da prema budžetu vodi kontrolu o svim troškovima vezanim za sektor, uključujući kuhinjski inventar i njegovo održavanje i dopunjavanje
- Redovno prema trendu i popularnosti jela unosi nove inovacije u recepture
- Nadležan je za rukovođenje i nadgledanje svih dešavanja u kuhinji
- Odgovoran je za urednost i čistoću kuhinje, njenog inventara, kuhinjskog osoblja, i pomoćnih prostorija (magacina)
- Kreira specijalitete za hotelske usluge
- Odgovoran je za kreaciju rasporeda poslova i dužnosti za sve direktno zaposlene u kuhinji
- Nadgleda, ocenjuje, koordiniše i obučava zaposlene u kuhinji kako bi se ostvarila konstantna produktivnost
- Izrađuje dnevne, nedeljne, i mesečne izveštaje vezane za svoj sektor
- Učestvuje u sastavljanju jelovnika i kontroli potrošnje namirnica u kuhinji
- Vodi evidenciju o utrošenom materijalu i ostvarenom prometu kuhinje
- Nadgleda sve preparacione faze namirnica, sve faze kuvanja, porcioniranje, serviranje i ukrašavanje
- Brine se o pripremi jela i odgovara za njen kvalitet i ukus
- Odgovoran za mesečni popis kuhinje
- Pomaže menadžeru hrane i pića i osoblju prodaje u organizaciji različitih banket događaja
- Poštuje PEST kontrolu i klasifikaciju uklanjanja otpadaka hrane
- Isprobava hranu kako bi potvrdio da njen ukus i tekstura zadovoljavaju hotelske standarde
- Planira, prima i proverava isporuku hrane i pića proveravajući da kvantitet i kvalitet zadovoljavaju postavljene standarde
- Nadgleda metode u pripremanju hrane, veličini porcija, ukrašavanju i prezentaciji hrane kako bi se ostvario najbolji rezultat
- Dodeljuje radne obaveze i pravi raspored za zaposlene u sektoru hrane i pića
- Koordiniše zadacima zaposlenih kako bi se ostvarila osmišljena produktivnost
- Nadgleda operativne radnje kako bi uvideo mesto i način za poboljšanje servisa, performanse i bezbednosti u svom sektoru
- Organizuje i vodi trening program za svoje zaposlene• Rešava probleme zaposlenih, evaluira njihovu performansu i po potrebi regrutuje nova lica
- Proverava i osmišlja jelovnike analizirajući potrebno vreme, novac i radnu snagu za njegovu implementaciju
- Prati broj, vrstu i trošak prodatih produkta kako bi odlučio koji proizvod je manje popularan i manje profitabilan za hotel
- Ugovora održavanje i popravku opreme
- Prati najnovija dešavanja i na osnovu troška, popularnosti, trenda i nutricionalne vrednosti osmišlja kreacije
- Redovno održava sastanke sa ostalim menadžerima i informiše svoje osoblje o bitnim podacima
- Kontroliše tačnost dolazaka zaposlenih u sektoru
- Osigurava orijentaciju za nova lica
- Odgovara da se svi zaposleni pridržavaju standarda bezbednosti na radu (protokol evakuacije i zaštite u slučaju požara i druge adekvatne mere u slučaju vanrednih situacija)
Opšti Uslovi:
- SSS ili VŠS, 3 godina iskustva u sektoru, prednost poznavanje engleskog jezika
Naša ponuda:
- Adekvatna i redovna novčana primanja
- Ugovor o radu tokom cele godine
- Regularno radno vreme, prijatna radna atmosfera
- Prekovremeni rad po potrebi uz nadoknada
- Mogućnost napredovanja i usavršavanja