Hotelska Grupa Budvanska Rivijera raspisuje oglas za poziciju
Mesar
Šifra radnog mjesta: 153
Nivo kvalifikacija:
- Kvalifikacija srednjeg opšteg i stručnog obrazovanja (240 kredita CSPK-a);
- Stručna kvalifikacija ili dio stručne kvalifikacije sa minimum jednim kreditom. (IV nivo)
- Kvalifikacija majstor (60 kredita) IV2
Opšti uslovi:
- Zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta
- Propisani nivo kvalifikacije obrazovanja
Posebni uslovi:
- Minimum 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.
- Sanitarna knjižica
Obaveze i odgovornosti:
- Obavlja poslove tranžiranje mesa, njegovu kategorizaciju i otkoščavanje
- Učestvuje u pripremi svih mesnih prerađevina i svježeg mesa, a u skladu sa normativima obrade mesa
- Obezbjeđuje uredno, brzo i kvalitetno izdavanje mesa
- Odgovoran je za primjenu svih Procedura i Radnih uputstva koji se odnose na njegov rad
- Odgovoran za primljeno meso i propisani kalo u obradi
- Pridržava se normativa i vodi računa o racionalnoj upotrebi namirnica
- Brine o ličnoj higijeni, prijatnom izgledu i čistoći uniforme
- Brine o čistoći radnog prostora i inventara
- Ljubazno i pristojno se ponaša prema kolegama
- Primjenjuje sve procedure koje se odnose na menadžment bezbijednosti hrane, menadžmenta kvaliteta i zaštite životne sredine a koje se odnose na poslovanje mesare
- Obavlja poslove pomoćnog radnika u mesari kada je to potrebno, zbog smanjenog obima posla i racionalizacije radne snage.
- Primjenjuje mjere zaštite i zdravlja na radu
- Primjenjuje mjere PPZ
- Obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca
Za svoj posao odgovoran je: Šefu mesare