Hotelska Grupa Budvanska Rivijera raspisuje oglas za poziciju
Pomoćni radnik u kuhinji
Šifra radnog mjesta: 108
Nivo kvalifikacija:
- Kvalifikacija nižeg stručnog obrazovanja (120 kredita CSPK-a);
- Stručna kvalifikacija ili dio stručne kvalifikacije sa minimum jednim kreditom. (II nivo)najmanje prvi ciklus osnovnog obrazovanja ili program funkcionalnog opismenjavanja); (II nivo)
Opšti uslovi:
- Zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta
- Propisani nivo kvalifikacije obrazovanja
Posebni uslovi:
- Minimum 6 mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.
- Sanitarna knjižica
Obaveze i odgovornosti:
- Priprema prostorije kuhinje, mašine i uređaje za rad.
- Preuzima namirnice iz centralnog magacina i smješta ga u priručne magacije ili kuhinju.
- Obavlja jednostavne poslove u proizvodnji jela.
- Obavlja grubu obradu namirnica i predaje iste kuvaru.
- Koristi uređaje za obradu povrća.
- Donosi čisto posuđe za pripremu hrane a prljavo odnosi na pranje.
- Odgovoran je za selektivno odlaganje otpada.
- Učestvuje u održavanju posuđa i sredstava za rad.
- Brine o ličnoj higijeni, prijatnom izgledu i čistoći uniforme.
- Brine o čistoći radnog prostora.
- Ljubazno i pristojno se ponaša prema kolegama.
- Primjenjuje sve procedure koje se odnose na menadžment bezbijednosti hrane, menadžmenta kvaliteta i zaštite životne sredine a koje se odnose na poslovanje kuhinje.
- Primjenjuje mjere zaštite i zdravlja na radu.
- Primjenjuje mjere PPZ.
- Obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.
Za svoj posao odgovoran je: Kuvaru