Oglasi za posao

Konobar

Kotor, Herceg-Novi, Crna Gora 26. maj 2022.
logo

Casa del Mare

Casa del Mare – Small Hotels Group, koja u svom sastavu ima 5 butik hotela u bokokotorskom zalivu (od Dobrote do Bijele), otvara konkurs za nova radna mjesta.

Ako ste mladi, komunikativni, odgovorni, ambiciozni i raspoloženi za pružanje usluga gostima na visokom nivou, mi smo pravo mjesto za Vas. Grupacija Casa del Mare želi baš ovakve ljude koji su spremni za rad koji prevazilazi tradicionalnu uslugu. Želimo ljude koji će izaći iz svoje komforne zone i priključiti se avanturi zvanoj “gost je uvijek u pravu”.

Čekamo vas da se priključite našem uspješnom timu!
Konobar
  • Ako ste pozitivna osoba koja voli da bude među ljudima i tražite da podijelite i naučite nove vještine, volite da pružite autentičnu uslugu dok radite u komfornoj i luksuznoj atmosferi pružajući izuzetno iskustvo našim gostima, ne tražite dalje. Prijavite se.
  • Potrebno: iskustvo i minimum znanje engleskog jezika i poželjno još jednog stranog (fr, rus, de, it . . .).
Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju putem linka http://hr.casadelmare.me/register,
putem e-mail adrese careers@casadelmare.me, ili telefonom na +382 67 000 363.

Casa del Mare

Mi smo mlada kompanija, locirana u Bokokotorskom zalivu.

Fokusirani smo na raznolikost i inovativnost u hotelskoj industriji Crne Gore. Stvaramo i razvijamo naš brend koji je već prepoznatljiv i respektabilan.

U ovom trenutku, naša grupacija broji 5 hotela: Boutique Hotel „Casa del Mare - Mediterraneo“, Boutique Hotel „Casa del Mare - Pietra“, Hotel „Casa del Mare - Amfora“ i Boutique Hotel "Casa del Mare - Blanche"
Boutique Hotel „Casa del Mare - Vizura“.

Svaki od naših malih hotela je jedinstven, sa posebnim karakterom, stilom i šarmom, visoko rangiran na svim online kanalima i sajtovima ali i dobitnik prestižnih nagrada u turizmu.

Naša firma se bavi upravljanjem malim hotelima u svim njegovim sektorima ali i u sektorima pojedinačno, kao što je prodaja ili F&B sektor, recepcija ili house keeping. Mi pružamo usluge konsaltinga u svim pre opening, post opening i soft opening fazama otvaranja hotela i gradimo snažne osnove za dalji, kvalitetan rad svakoga hotela.

Naši glavni aduti su: poznavanje i praćenje tržišta, inovativnost, posvećenost, već prepoznatljivi kvalitet i strast prema hotelijerstvu.