Oglasi za posao

IT System administrator

Podgorica, Crna Gora 08. jul 2022.
logo

Inovatic d.o.o.

INOVATIC D.O.O. je crnogorska kompanija koja okuplja tim entuzijasta koji svakodnevno mijenjaju standarde razvoja IT oblasti na našem tržištu. Kako smo kroz godine iskustva postali prvi izbor klijenata kojima je potrebna IT podrška, te i da je najviši nivo usluge ujedno i misija, vizija i cilj naše kompanije, oglašavamo potrebu za odgovornom, vrijednom, pozitivnom i kulturnom osobom koja će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti našem uspjehu!

 
Ukoliko ste imali iskustva sa servisom desktop i notebook računara, upoznati ste i sa servisom periferija (štampači i skeneri), odlično poznajete hardverski i softverski servis Servera, konfiguraciju i održavanje aktivnih mrežnih uređaja (AP, Router, Firewall, Switch) kao i instalaciju pasivnih  računarskih mreža (LAN, WiFi) onda ćete jasno prepoznati vaš opis posla.

Glavni zadaci:
 • projektovanje i implementacija informacionih sistema;
 • održavanje računarskih sistema (preventivno i interventno);
 • kontakt sa partnerima i klijentima;
 • rukovođenje nadzorom i kontrolom računarskih sistema;
 • IT podrška klijentima, rješavanje korisničkih problema (help-desk).
Od nas možete očekivati: 
 • dinamično i zanimljivo radno okruženje;
 • mlad i kolegijalan tim u inovativnoj kompaniji;
 • nesebičnu podjelu znanja i timski rad;
 • fleksibilnost, lijepu atmosferu i uvažavanje; 
 • stimulativne uslove i mogućnost napredovanja. 
Potrebne kvalifikacije i osobine:
 • Iskustvo minimum 3 godine na istim ili sličnim pozicijama;
 • Odlično poznavanje IT tehnologija;
 • Vozačka dozvola B kategorije (aktivan vozač);
 • Dobre komunikacione vještine;
 • Preciznost i dinamičnost.
Potencijalna zarada: 700 – 1300 EUR (neto)

Ukoliko želite da postanete dio našeg tima, pošaljite nam svoj CV na e-mail adresu: posao@inovatic.me
Biće kontaktirani kandidati koji uđu u uži izbor.
Rok za prijavu: 08.jul 2022. godine

Inovatic d.o.o.

Firma INOVATIC d.o.o. je osnovana 2008. godine u Nikšiću kao LAN SUPPORT MONTENEGRO.
 
Želimo postati prepoznatljivi po kvalitetnim poslovnim rješenjima koja klijentu obezbjeđuju maksimalnu efikasnost zaposlenih, unaprijeđenje poslovnih procesa i povećanje produktivnosti poslovanja. Nakon realizacije svakog projekta, klijentu pružamo podršku i stalnu raspoloživost naših ljudi, zavisno od njegovih potreba.

U našem poslovanju oslanjamo se i na partnerske odnose s vodećim ICT kompanijama u regionu, što nam omogućava da kvalitetno riješimo svaki poslovni izazov iz oblasti ICT usluga i rješenja, koji korisnik postavi pred nas.

Posebnu pažnju posvećujemo integraciji svojih proizvoda i usluga u postojeće korisničko okruženje radi očuvanja prethodnih investicija korisnika. Naša rješenja su modularna i omogućavaju lake nadogradnje sistema sa ciljem smanjenja ukupnih operativnih troškova informacionog sistema i mreže.
 
Zbog obima i prirode posla naše sjedište se nalazi u Podgorici. Širenje poslovnih djelatnosti koje sada pored usluga iz domena informacionih tehnologija obuhvataju i marketinške usluge, dovelo je do promjene prvobitnog naziva kompanije, pa smo sada na tržištu prisutni kao INOVATIC d.o.o.
Osnovna ideja koja je stajala iza osnivanja kompanije bila je omogućiti primjenu savremenih komunikacionih tehnologija u poslovnim procesima domaćih kompanija različitih profila. 

Glavna djelatnost kompanije obuhvata projektovanje, izvođenje i održavanje složenih informacionih sistema za mala i srednja preduzeća, izradu softverskih rješenja specifične poslovne namjene, kao i usluge marketinga. Svoju tržišnu poziciju gradimo fokusirajući se na želje i potrebe naših klijenata, razumijevajući značaj informacionih tehnologija za svakodnevno poslovanje. Nudimo izgradnju integralnih poslovnih rješenja zasnovanih na iskustvima svjetske prakse i najnovijim tehnologijama.

Ostvarili smo uspiješnu saradnju sa brojnim malim i srednjim preduzećima, javnim institucijama, kao i zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori.