Oglasi za posao

KONOBAR “A LA CARTE”

Ulcinj, Crna Gora 07. jul 2022.
logo

Azul Beach Resort Montenegro by Karisma


Hotel Azul Beach Montenegro by Karisma, 4*, Ulcinj traži pojačanje za svoj tim:
KONOBAR “A LA CARTE”
Broj izvršilaca: 4

Ukoliko ste već radili na istim ili sličnim pozicijama, imate želju da budete dio internacionalnog tima, posjedujete volju za sticanjem novih znanja, prepoznajete šansu za napredovanjem u sistemu, otvoreni smo za Vas.

Kandidati koji budu pokazali zavidan nivo znanja tokom radnog procesa, imaju šansu da budu dodatno edukovani kroz rad u našim hotelima širom svijeta i time ostvare mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja.

Za sve zaposlene koji ne stanuju na teritoriji Opštine Ulcinj obezbijeđen je smještaj i ishrana tokom rada.

Molimo da nam Vaše biografije pošaljete na posao@karismaadriatic.com a možete nas kontaktirati i putem telefona ili vibera na broj +382 69 376 191 ili +382 69 364 508 u periodu 08-16 h (pon-pet).

Dobrodošli u naš tim!

Azul Beach Resort Montenegro by Karisma

Azul Beach Resort Montenegro by Karisma je hotelski kompleks koji se nalazi u Ulcinju, na čuvenoj plaži “Velika plaža” dužine 12 kilometara, jednoj od najdužih plaža u Evropi. Ovo je ultra-all-inclusive by Karisma odmaralište  koje posjeduje najveće bazenske sadržaje u Crnoj Gori i prikazuje naše Swim-Up suite jedinice u okviru prostranog objekta gdje se priroda prepliće sa raznovrsnim aktivnostima za porodice i iskustvo odraslih. Ovaj resort na Jadranskoj obali osmišljen je u savremenom stilu sa peščanom plažom koja omogućava parovima, grupama, bračnim partnerima, porodicama i prijateljima svih generacija da se opuste i zabave pod suncem. Modernizovani resort, nudi raznovrsne restorane i barove, teniske terene i 2 fudbalska terena, teretanu na otvorenom, palapa massage, dečiji klub u zatvorenom prostoru, avanturistički park sa visokim konopcima, obližnji Akva park i još mnogo toga.

Azul Beach Resort Montenegro by Karisma

Poslovi iz iste kategorije

  Lifeguard (m/f)

  Hostess

  Waiter (m/f)