Oglasi za posao

Šef kuhinje

Herceg-Novi, Crna Gora 30. avgust 2022.
logo

Palmon Bay Hotel&SPA

Palmon Bay Hotel & Spa **** je novi hotel koji se nalazi uz samu obalu mora, u Igalu.
Okružen je jedinstvenim prirodnim okruženjem i prekrasnim pogledom na Bokokotorski zaliv.
Hotel raspolaže sa 212 smeštajnih jedinica, od kojih je većina sa
pogledom na more.

U okviru hotela nalaze se još i privatna plaža Palmon Beach club (kameni i peščani deo), Wellness i Spa centar, zatvoreni bazen sa mineralnom lekovitom vodom u SPA centru, 2 bazena na otvorenom (Lemon terrace i Beach club), Lobby bar, Lemon terrace bar, à la carte restoran Olive Terrace koji se nalazi na krovnoj terasi hotela, odnosno na petom spratu i kongresni centar “Mice” sa ukupno  4 sale.
 
Nadamo se da će te se pridružiti našem timu u hotelu Palmon bay and spa kao:


ŠEF KUHINJE

OPIS POSLA:
  • koordinira svim preparacionim i produkcijskim procesima hrane u kuhinjskom sektoru.
  • Provjerava da li dati kvalitet, kvantitet i prezentacija hrane zadovoljavaju hotelske standarde i očekivanja gostiju;
  • zajedno sa F&B menadžerom određuje i uvodi pravila i standarde u kuhinji;
  • nadležan je za praćenje zdrastvenih i sanitarnih normi – HACCAP;
  • vrši kontrolu sanitarnih knjižica zaposlenih u kuhinji;
  • odgovoran je da prema budžetu vodi kontrolu o svim troškovima vezanim za sektor, uključujući kuhinjski inventar i njegovo održavanje i dopunjavanje;
  • redovno prema trendu i popularnosti jela unosi nove inovacije u recepture;
  • nadležan je za rukovođenje i nadgledanje svih dešavanja u kuhinji:
  • odgovoran je za urednost i čistoću kuhinje, njenog inventara, kuhinjskog osoblja, i pomoćnih prostorija (magacina);
  • izrađuje dnevne, nedeljne, i mjesečne izveštaje vezane za svoj sektor;
  • učestvuje u sastavljanju jelovnika i kontroli potrošnje namirnica u kuhinji;
  • vodi evidenciju o utrošenom materijalu i ostvarenom prometu kuhinje;
  • nadgleda sve preparacione faze namirnica, sve faze kuvanja, porcioniranje, serviranje i ukrašavanje;
  • brine se o pripremi jela i odgovara za njen kvalitet i ukus;
  • odgovora za mjesečni popis kuhinje;
  • pomaže F&B menadžeru i osoblju prodaje u organizaciji različitih banket događaja;
  • poštuje PEST kontrolu i klasifikaciju uklanjanja otpadaka hrane;
  • sprobava hranu kako bi potvrdio da njen ukus i tekstura zadovoljavaju hotelske standard;
  • nadgleda metode u pripremanju hrane, veličini porcija, ukrašavanju i prezentaciji hrane kako bi se ostvario najbolji rezultat;
  • organizuje i vodi trening program za svoje zaposlene;
  • provjerava i osmišljava  jelovnike analizirajući potrebno vrijeme, novac i radnu snagu za njegovu implementaciju;
  • kontroliše tačnost dolazaka zaposlenih u sektoru kuhinje;
  • osigurava orijentaciju za nova lica;
  • odgovara da se svi zaposleni pridržavaju standarda bezbjednosti na radu (protokol evakuacije i zaštite u slučaju požara i druge adekvatne mjere u slučaju vanrednih situacija);

ŠTA OČEKUJEMO OD VAS?
  • visok nivo odgovornosti u obavljanju radnih zadataka;
  • organizacione i komunikacione vještine, otvorenost za inovacije i sklonost timskom radu;
  • sposobnost rukovođenja, profesionalnost i kreativnost u radu;
Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju putem e-mail adrese : nina.ivanovic@hotelpalmonbayspa.com

Palmon Bay Hotel&SPA