Oglasi za posao

IT Serviser / Tehničar

Podgorica, Crna Gora 06. oktobar 2022.
logo

Inovatic d.o.o.

INOVATIC D.O.O. je crnogorska kompanija koja okuplja tim entuzijasta koji svakodnevno mijenjaju standarde razvoja IT oblasti na našem tržištu. Kako smo kroz godine iskustva postali prvi izbor klijenata kojima je potrebna IT podrška, te i da je najviši nivo usluge ujedno i misija, vizija i cilj naše kompanije, oglašavamo potrebu za odgovornom, vrijednom, pozitivnom i kulturnom osobom koja će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti našem uspjehu!

Ukoliko ste imali iskustva sa servisom desktop i notebook računara, upoznati ste i sa servisom periferija (štampači i skeneri), odlično poznajete hardveski i softverski servis, kao i instalaciju pasivnih  računarskih mreža (LAN, WiFi) onda ćete jasno prepoznati vaš opis posla.

Glavni zadaci:
  • Servis desktop, notebook i thin client računara;
  • Servis periferija (štampači i skeneri);
  • Konfiguracija i održavanje aktivnih mrežnih uređaja (AP, Router, Firewall, Switch);
  • Instalacija pasivnih računarskih mreža (LAN, WiFi);
  • IT podrška klijentima i rad na terenu;
  • Rješavanje korisničkih problema (help-desk).
Od nas možete očekivati: 
  • dinamično i zanimljivo radno okruženje;
  • mlad i kolegijalan tim u inovativnoj kompaniji;
  • nesebičnu podjelu znanja i timski rad;
  • fleksibilnost, lijepu atmosferu i uvažavanje; 
  • stimulativne uslove i mogućnost napredovanja. 
Potrebne kvalifikacije i osobine:
  • Iskustvo minimum 2 godine na istim ili sličnim pozicijama;
  • Odlično poznavanje IT tehnologija;
  • Vozačka dozvola B kategorije (aktivan vozač);
  • Dobre komunikacione vještine; 
Ukoliko želite da postanete dio našeg tima, pošaljite nam svoj CV na e-mail adresu: posao@inovatic.me
Biće kontaktirani kandidati koji uđu u uži izbor.
Rok za prijavu: 07. oktobar 2022. godine

Inovatic d.o.o.


Kompanija INOVATIC D.O.O. je osnovana 2008. godine kao rezultat težnje ka stvaranju jedinstvenog poslovnog modela koji će domaćim kompanijama različitih djelatnosti omogućiti primjenu savremenih komunikacionih tehnologija. 
Postali smo prepoznatljivi po kvalitetnim poslovnim rješenjima koja klijentu obezbjeđuju maksimalnu efikasnost zaposlenih, unaprijeđenje poslovnih procesa i povećanje produktivnosti poslovanja. 
Nakon realizacije svakog projekta, klijentu pružamo podršku i stalnu raspoloživost našeg tima, zavisno od njegovih potreba.
U našem poslovanju oslanjamo se i na partnerske odnose sa vodećim ICT kompanijama u regionu, što nam omogućava da kvalitetno riješimo svaki poslovni izazov iz ICT oblasti, koji korisnik postavi pred nas.
Posebnu pažnju posvećujemo integraciji svojih proizvoda i usluga u postojeće korisničko okruženje radi očuvanja prethodnih investicija korisnika. 
Naša rješenja su modularna i omogućavaju lake nadogradnje sistema sa ciljem smanjenja ukupnih operativnih troškova informacionog sistema i mreže.
Glavna djelatnost kompanije obuhvata projektovanje, izvođenje i održavanje složenih informacionih sistema za mala i srednja preduzeća.
Svoju tržišnu poziciju gradimo fokusirajući se na želje i potrebe naših klijenata, razumijevajući značaj informacionih tehnologija za svakodnevno poslovanje. Nudimo projektovanje i instalaciju integralnih poslovnih rješenja zasnovanih na iskustvima svjetske prakse i najnovijim tehnologijama.
Sa povećenošću i profesionalizmom kao imperativima, fokusiramo se na želje i potrebe naših klijenata, te nastojimo da budemo njihov prvi izbor kada je u pitanju domen IT usluga.
Za 14 godina poslovanja ostvarili smo uspješnu saradnju sa brojnim malim i srednjim preduzećima, javnim institucijama, kao i zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori, i svakodnevno širimo našu poslovnu mrežu. 
GSM: +382 67/68/69 305 205