Oglasi za posao

Recepcioner

Kotor, Herceg-Novi, Crna Gora 11. oktobar 2022.
logo

Casa del Mare

Casa del Mare – Small Hotels Group, koja u svom sastavu ima 5 butik hotela u bokokotorskom zalivu (od Dobrote do Bijele), otvara konkurs za nova radna mjesta.

Ako ste mladi, komunikativni, odgovorni, ambiciozni i raspoloženi za pružanje usluga gostima na visokom nivou, mi smo pravo mjesto za Vas. Grupacija Casa del Mare želi baš ovakve ljude koji su spremni za rad koji prevazilazi tradicionalnu uslugu. Želimo ljude koji će izaći iz svoje komforne zone i priključiti se avanturi zvanoj “gost je uvijek u pravu”.

Čekamo vas da se priključite našem uspješnom timu!

Recepcioner
  • Ako ste u potrazi za nečim van dostavljanja gostima nesmetanog check -in i check- out-a, i spremni ste da izađete iz komforne zone i radite ono što treba da bude urađeno “prepoznati i zadovoljiti potrebe gostiju” načinom razmišljanja.
  • Ako volite da obezbijedite iskustvo koje je nezaboravno i jedinstveno, da preuzimate inicijativu da isporučite širok spektar usluga koji pomažu gostu tokom cijelog njegovog boravka...
  • Ako Vaša uloga prevazilazi tradicionalnu recepciju, upravo ste pronašli mjesto rada!
  • Potrebno: minimum znanje engleskog jezika i poželjno još jednog stranog (fr, rus, de, it . . .).
     
Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju putem opcije KONKURIŠITE ili na e-mail adresu: [email protected].

Casa del Mare