Oglasi za posao

Poziv za pripravnike

Podgorica, Crna Gora 10. decembar 2022.
logo

Savana Acquisition Mountain Black Investment Capital AD Podgorica

POZIV ZA VISOKOŠKOLCE ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Savana Acguisition Mountain Black Investment Capital ad Podgorica,  koja je prepoznata kao visoko renomirana firma u Crnoj Gori i šire,  osim pružanja usluga iz oblasti turizma i hotelijerstva  ( u Crnoj Gori valsnik Hotela Ramada i Hotela Zeta)  od skora se bavi i rekonstrukcijom i izgradnjom stambeno-poslovnih objekata.

Prvi projekat iz oblasti građevine je bila rekonstrukcija Hotela Zeta u Danilovgradu koji je osvježio lice ovog grada, a ubrzo se završava projekat Belux Residence - eksluzivni stambeno-poslovni objekat u ulici Baku Podgorica, ali ono zbog čega vas  pozivamo jeste da nam se pridružite u realizacij velikog projekta Stellars Homes (DUP Radoje Dakić), a to je  izgradnja više stambeno-poslovnih objekata u kojima će biti 700 stambenih jedinica kao i veliki broj poslovnih prostora. Na projektu već radi izabrani tim inženjera koji je spreman podijeliti svoje znanje.

Prateći sve trendove modernog poslovanja firma je razvila i par IT aplikacija, te iz tog razloga potražujemo i kandidate iz IT sektora.
Kako i u ugostiljestvu tako i u oblasti građevine želimo preuzeti jednu od liderskih pozicija.
Stoga, pozivamo sve zainteresovane visokoškolce iz oblasti građevine kao i it sektora da se prijave i odaberu Savanu kao poslodavca u kojoj će steći svoje prvo radno iskustvo.
Otvorene su pozicije za dipl. arhitekte, dipl. elektro inženjere, dipl. hidro inženjere, dipl. građevinske inženjere (konstruktivni smjer) i it sektor.
Ono što kao iskusan poslodavac možemo garantovati jeste da ćete imati dobre mentore i posao u svojoj struci koji će vam omogućiti da se usavršavate i stičete pravo radno iskustvo, znanje i da učite od najboljih.
Takođe, kandidati koji pokažu kreativnost,  želju za sticanjem znanja, afinitete ka timskom radu imaju mogućnost zasnivanja radnog odnosa po završetku stručnog osposobljavanja.
O nama kao poslodavcima, našim dostignućima i budućim planovima možete  detaljnije naći na sajtu sambic.me.
Prijave se isključivo vrše preko portala eUprave zaključno sa 10.12.2022.godine. na https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje

Savana Acquisition Mountain Black Investment Capital AD Podgorica