Konobar/Konobarica
Broj izvršilaca: 3
OPIS POSLA:
- Poslužuje goste u restoranu na ljubazan i pristojan način po propisanim standardima restorana;
- Na vrijeme postavlja, čisti i ponovno postavlja stolove, prema standardima restorana, provjeravajući njihovu čistoću i opšte stanje;
- Čisti i polira pribor za jelo i pribor za rad;
- Vodi računa o imovini i opremi;
- Vodi računa o ispravnosti pića koje služi;
- Brine se za svoj izgled, čistoću uniforme, ponašanje, stručan rad, odnos prema gostima i kolegama;
- Dužan je da u potpunosti poznaje ponudu pića;
- Postavlja stolove i vodi računa da je sve dostupno gostima;
- Aktivno prodaje hranu iz jelovnika restorana i piće iz restoranske karte
- Izrađuje obračun pazara na kraju smene;
- Predaje gotovinu, čekove, slipove kreditnih kartica;
- Slijedi sve utvrđene procedure zatvaranja restorana i prikladno skladišti sav pribor i namirnice;
- Sve poteškoće i neispravnosti koje je primetio tokom rada, kao i kvarove na radnoj opremi, te nedostatak opreme prijavljuje menadzeru restorana;
- Učestvuje u svim programima obuke sektora hrane i pića;
- Pridržava se postavljenih higijenskih standarda i standarda profesionalnog izgleda i lične higijene;
- Obavlja i druge poslove iz djelokruga preduzeća po nalogu menadzera restorana;
RADNI USLOVI:
- Radno iskustvo od minimum 6 mjeseci
- Rad u dinamičnoj i timskoj sredini i rad u smjenama;
- Obrazovanje: Srednja stručna sprema;
- Poznavanje engleskog jezika,osnovno
NAŠA PONUDA:
- Atraktivna i redovna mjesečna novčana primanja + bonusi koji se obracunavaju u skladu sa zacrtanim targetima
- Ugovor o radu
- Prijatna radna atmosfera;
- Obezbijđena uniforma za svakog zaposlenog;
- Smjestaj obezbijedjen po potrebi
- Mogućnost napredovanja i usavršavanja u karijeri