Oglasi za posao

Menadžer projektne prodaje enterijerske opreme

Podgorica, Crna Gora 03. februar 2023.
logo

ETG GRUPA

Ako želite da karijeru nastavite u branši koja u Crnoj Gori najbrže raste, tražite posao koji će biti kreativan i analitičan, kancelarijski i terenski, samostalan i timski, provjerite da li ste na pravom mjestu.

Mi smo ETG grupa, specijalizovali smo se za projekte u visokogradnji sa posebnim akcentom na hotele, turističke komplekse, poslovne i stambene objekte. Naša snaga je naš tim koji broji više od 35 inženjera koji imaju višegodišnje iskustvo u realizaciji najkompleksnijih projekata. Naši klijenti su Luštica Bay, Porto Montenegro, Perla Residence, Maestral, CUE... Za naše klijente kreiramo idejna rešenja, projektujemo, organizujemo izvođenje radova i obezbeđujemo najkvalitetnije materijale za ugradnju.

Zbog proširenja obima posla, tražimo Menadžera projektne prodaje koji će biti zadužen za utvrđivanje potreba klijenata i vođenje prodajnog procesa od prvog kontakta sa klijentom do provjere zadovoljstva nakon realizacije projekta. Projekti su vezani za opremanje enterijera srednje luksuznih i luksuznih turističkih i stambenih objekata. Naravno, obezbijeđena je podrška arhitekte, iskusnih inženjera, projektanata i drugih stručnih lica.

Vaša struka nije presudna za priključenje našem timu, možete biti ekonomista, menadžer, arhitekta, novinar, psiholog ili neke druge struke ako sami smatrate da nije pogrešna za obavljanje ovog posla.

Najvažniji elementi Vašeg opisa posla će izgledati ovako:
  • Posjeta postojećim klijentima, održavanje poslovnog odnosa i istraživanje dodatnih potreba
  • Posjeta potencijalnim klijentima i istraživanje potreba
  • Unos prikupljenih informacija u CRM bazu
  • Priprema ponude za klijenta
  • Prezentacija ponude
  • Posjete sajmovima i stručnim skupovima
Šta nudimo:
  • Slobodu u radu i odlučivanju
  • Mogućnost dodatne zarade
  • Prilagođene obuke u zemlji i inostranstvu
  • Podršku profesionalaca koji prate i pomažu razvoj ETG grupe
Status radnog mjesta:
  • Stalni radni odnos, poslije tromjesečne obuke
Vaš posao je delimično u sjedištu ETG grupe, u Podgorici, a većim dijelom na terenu kod potencijalnih i postojećih klijenata.

Osim edukacija i pomoći da se lakše uklopite na poziciju za koju Vas pozivamo, veoma se radujemo da pomažemo ambicioznim ljudima da napreduju u svojoj karijeri i uspješno se „penju“ na više pozicije.

Možete odmah konkurisati slanjem prijave sa biografijom na email sa naznakom “Menadžer projektne prodaje enterijera“

 
Kontakt telefon: 020/241-064;
Svi zainteresovani kandidati CV mogu poslati na sledeću mail adresu: office@etggrupa.me

 

ETG GRUPA

ETG GRUPA

Poslovi iz iste kategorije

  Prodavac (m/ž)

  Prodavac (m/ž)

  Mesar