Oglasi za posao

Spasilac

Kotor, Herceg-Novi, Crna Gora 28. mart 2023.
logo

Casa del Mare

Hotelska grupacija Casa del Mare vodeći je lanac boutique hotela u Crnoj Gori i na našem tržištu posluje već više od decenije. U svom sastavu ima pet boutique hotela u najljepšim djelovima Bokokotorskog zaliva, a u narednom periodu otpočeće upravljanje jednim hotelom na Budvanskoj rivijeri i jednim na sjeveru Crne Gore, kao i daljim razvojem dva projekta na hrvatskom primorju. 
Sa jasnom tendencijom za dalje širenje na ovom dijelu Mediterana, u potrazi smo za novim članovima našeg tima  na poziciji:

 
Spasilac

Tražimo profesionalce, komunikativne, proaktivne, snalažljive saradnike, koji žele da budi dio tima koji dijeli zajedničke vrijednosti.

Uvjereni da je naša kompanija snažna onoliko koliko tim koji čini i čuva njene temelje, trudimo se da budemo vjetar u leđa svim našim zaposlenima, posebno u domenu razvoja profesionalnih vještina i iskazivanju njihovih kreativnih potencijala.

Nudimo:
  • Stalni i sezonski posao, uz karijerni razvoj i napredovanje;
  • Ugodna i dinamična radna atmosfera uz familijarni pristup, podršku i vođstvo našeg menadžmenta;
  • Konkurentna zarada;
  • Timski rad;
  • Obezbijeđeni dnevni obroci i smještaj, a za ljude iz okoline naknada za prevoz;
  • Specijalni popusti u našim F&B outletima, kako za naše radnike, tako i za porodice zaposlenih prilikom boravka u našim hotelima.
Ukoliko ste zainteresovani i smatrate da ispunjavate navedene uslove, molimo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju putem link-a: http://hr.casadelmare.me/register
ili na e-mail adresu: careers@casadelmare.me.

Casa del Mare