Oglasi za posao

Pomoćni radnik (Magacioner)

Kotor, Crna Gora 16. jun 2023.
logo

Kips

KIPS je preduzeće osnovano 1990. godine kao malo trgovačko preduzeće sa ciljem da postane vodeća kompanija za trgovinu građevinskim materijalima i proizvodima za domaćinstvo. Vizija KIPS-a je da bude neizostavno ime za preduzeća, majstore i porodice koji traže kvalitet, sigurnost cijena i mogućnost da pronađu sve na jednom mjestu. KIPS želi da ostane lider u poslu i da konstantno povećava zadovoljstvo kupaca kroz kontinuirano ulaganje u radnu snagu koju smatra članovima uspješnog tima i kojima uz sva zakonom zagarantovana prava obezbjeđuje i dodatne benefite, povoljnosti i usavršavanja.
Postanite član lidera na tržištu I razvijajte karijeru u kompaniji koja pruža odlične uslove za rast i razvoj zaposlenog. Nudimo obuku, mogućnost stalnog zaposlenja, priliku da napredujete i budete plaćeni najviše u branši. Prijave za zaposlenje, koje uključuju CV poslati na mail zaposlenje@kips.me  ili dostaviti u najbliži naš centar sa oznakom “za oglas”.

Budite dio tima najboljih!​

KIPS

KIPS je preduzeće osnovano 1990. godine kao malo trgovačko preduzeće sa ciljem da postane vodeća kompanija za trgovinu građevinskim materijalima i proizvodima za domaćinstvo. Vizija KIPS-a je da bude neizostavno ime za preduzeća, majstore i porodice koji traže kvalitet, sigurnost cijena i mogućnost da pronađu sve na jednom mjestu. KIPS želi da ostane lider u poslu i da konstantno povećava zadovoljstvo kupaca kroz kontinuirano ulaganje u radnu snagu koju smatra članovima uspješnog tima i kojima uz sva zakonom zagarantovana prava obezbjeđuje i dodatne benefite, povoljnosti i usavršavanja