EXPLORER D.O.O. RASPISUJE OGLAS ZA SLEDEĆU POZICIJU:
ŠEF KAFETERIJE
Mjesto rada: Podgorica
- određuje raspored obavljanja poslova, organizaciju i raspored zaduženja;
- vodi pismenu evidenciju o korišćenju odmora i slobodnih dana.
- kordinira izvršenje radnih zadataka i kontroliše rezultate rada;
- direktno komunicira sa poslovodstvom privrednog društva, a sve u cilju ostvarivanja što boljih poslovnih rezultata i kvalitetnije organizacije pružanja usluga i pozicioniranja na tržištu;
- stara se o kvalitetnoj organizaciji rada kafe bara;
- provjerava urednost osoblja;
- vodi računa o ažurnosti sanitarnih knjižica zaposlenih;
- zahtijeva maksimalnu ljubaznost prema gostima i profesionalan odnos;
- vodi posebnu pažnju o izdavanju fiskalnih računa;
- stara se o ažurnosti knjižice za fiskalnu kasu;
- prati predaju pazara po smjenama;
- Vodi brigu o cjelokupnom servisu.
- Vodi strogo racuna o kontroli higijene u i oko kafeterije.
- Vodi racuna o inventaru lokala.
- Kontrolise rad konobara, sankera, kuvara, higijenicarke.
- Vrsi blagovremenu nabavku robe.
- Kontrolise stanje zaliha.
- Organizuje i kontroliše popis materijala, inventara i opreme i istu duži i snosi odgovornost za nju.
- Vrsi nadzor i prijem robe.
- Vodi sve troskove kafeterije na dnevnom, mjesecnom i godisnjem nivou.
- Salje predloge za placanja.
- Organizuje radne volonterske akcije zaposlenih za poboljsavanje ambijenta u lokalu.
- Komunicira sa svim dobavljacima tekucim i sa dobavljacima koji mogu u narednom periodu poboljsati ponudu.
- Sastavlja cjelokupan cjenovnik za artikle.
- Sastavlja cjelokupnu ponudu hrane i pica.
- Kontrolise namirnice i njihov rok trajanja.
- Odredjuje smjene za osoblje.
- Vodi cjelokupnu evidenciju o prijemu robe(KPF)
- Radi i predstavlja finansijski plan za cjelokupno poslovanje kafeterije.
- Predlaze budzet za troskove na godisnjem nivou.
- Podnosi po potrebi izvjestaj nadleznom.
- Uplacuje pazare u banku.
- Sredjuje pazare i pisanim putem salje rukovodicu finansija cjelokupnu evidenciju troskova na dnevnom nivou.
- Elektronskim putem kontrolise fakture od dobavljaca kao i fizicki prijem robe.
- Prati i obilazi maloprodajne objekte na nedeljnom nivou za odabir akcijskih artikala koji se koriste u kafeteriji.
- Radi plan marketinga za kafeteriju.
- Ugovara sve dogadjaje koji mogu poboljsati promet.
- Vodi sopstvenu evidenciju o napretku zaposlenih.
- kontroliše higijenu zaposlenih, radnih uniformi;
- Usko saradjuje sa menadzmentom cijele firme.
- Strogo vodi racuna o poslovnom zadovoljstvu svih zaposlenih.
- Osmišljava koncept unapređenja aktivnosti i kvaliteta usluga u kafeteriji.
- Odrzava medjuljudske i kolegijalne odnose sa svim kolegama.
- Vodi racuna o timskom duhu.
- Zastupa interese firme i predstavlja je u najboljem svijetlu.
- Duzan da svakog zaposlenog motivise za rad.
- Pomaze svim zaposlenima u parku i kafeteriji.
- Po potrebi posla radi kao konobar i sanker.
- Prisustvuje svim sastancima firme.
- Organizuje kolegijume u sklopu kafeterije na mjesecnom nivou.
- Poznaje meni i sastav jela i pica.
- Resava sve eventualne probleme sa gostima po principu hitnosti u roku odmah i na principu da je gost u pravu.
- radi i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca
Uslovi:
IV – VII stepen stručne spreme turističkog, društvenog ili ekonomskog usmjerenja, organizacione i komunikacione sposobnosti, poznavanje rada na računaru, poznavanje najmanje jednog stranog jezika (viši nivo), obavezno iskustvo u predmetnoj djelatnosti od najmanje 1 godine.
Ukoliko ste zainteresovani za ovu poziciju, a ispunjavate gore navedene uslove svoju biografiju možete poslati na e-mail adresu: officepg@explorer.co.me